Fiica lui Eminem a devenit o fashionistă de succes. Cum arată Hailie Jade la 25 de ani

Fiica celebrului rapper american Eminem a reușit într-un timp scurt să devină o fashionistă urmărită de peste două milioane de persoane pe Instagram.
Hailie Jade Scott, în vârstă de 25 de ani, a postat de curând o imagine sexy în care apare într-un costum de baie. Tânăra publică adesea pe contul său Instagram fotografii cu ținutele sale, fiind urmărită de 2,1 milioane de persoane.

Fiica lui Eminem și a fostei soții a acestuia, Kim Scott, a scris în dreptul imaginii în care apare în costum de baie mesajul „Pregătită pentru întreaga vară”. Ea a accesorizat ținuta cu o pălărie bleu deschis și un colier choker. Cu această ocazie, Hailie le-a permis fanilor să-i vadă baia amenajată într-o nuanță de alb ivoriu, iar selfie-ul realizat în oglindă i-a adus peste 200.000 de aprecieri.


Tânăra a primit numeroase comentarii pozitive.
„Absolut superbă”, i-a scris un follower.
Hailie, care a absolvit Facultatea de Psihologie din Michigan, Statele Unite, și este pasionată de modă, a postat numeroase look-uri de-a lungul ultimilor ani, acumulând mulți urmăritori pe contul său Instagram într-un timp scurt. Vedeta a postat o fotografie de Holloween în 2019 în care imită stilul și coafura reprezentativă a cântăreței Ariana Grande.

Hailie a fost o persoană publică încă din copilărie, deși nu a avut prea multe apariții media.
Tatăl său a compus câteva piese inspirate de ea, printre care „Hailie's Song”, lansat în 2002, „Mockingbird”, din 2004, precum și cel de-al nouălea album al rapperului, lansat în anul 2017. 

Ea a vorbit de-a lungul timpului despre relația apropiată cu tatăl său, în vârstă de 48 de ani. „Bineînțeles că suntem foarte apropiați”, a declarat tânăra în 2018 pentru Daily Mail.

Și Eminem și-a lăudat fiica: „Sunt foarte mândru de ea”, a spus el anul trecut în cadrul podcastului Hotboxin realizat de fostul boxeor Mike Tyson.
Eminem, pe numele său real Marshall Mathers, are și două fiice adoptate: Alaina, de 28 de ani, care este fiica suororii decedate a lui Kim, fosta sa soție, dar și pe Whitney, fiica dintr-o altă relație a lui Kim.

„Când mă gândesc la realizările mele, acesta este probabil lucrul de care sunt cel mai mândru - faptul că am fost capabil să cresc copii”, a declarat Eminem.

Foto: Instagram/HailieJade
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod