Motivul pentru care Harry și Meghan nu au o bonă pentru fiul lor, Archie: „Au concediat-o din a doua noapte”

Faima și bogația vin la pachet cu unele privilegii la care oamenii de rând abia dacă pot visa. Unul dintre acestea este posibilitatea de a lăsa pe mâinile specialiștilor unele îndatoriri de zi cu zi.
De exemplu, membrii Familiei Regale Britanice se pot lăuda cu faptul că au angajați care se ocupă de absolut orice - toate treburile casnice, gătit, amenajarea și întreținerea grădinilor, plimbatul câinilor și multe altele. 

Angajarea unor bone interne, care locuiesc împreună cu familia și au grijă 24 de ore din 24 de copii, este o altă tradiție importantă în cadrul familiei regale. Regina Elisabeta a avut dădace pentru toți cei patru copii ai săi, iar tradiția este dusă mai departe și de nepoții săi, inclusiv Prințul William. Bonele care sunt apreciate pentru devotamentul lor pot lucra și locui alături de familie ani la rândul. William și Kate se bazează pe ajutorul dădacei Maria Teresa Turrion Borrallo încă de la nașterea Prințului George.
În prezent, aceasta se ocupă și de Prințesa Charlotte și Prințul Louis.
Însă Harry, fratele mai mic al lui William, pare să încalce această tradiție și regulă a familiei. Documentarul britanic „A Royal Baby: From Cradle to Crown” („Un bebeluș regal: de la leagăn la Coroană”) analizează nașterea, copilăria și etapele importante din viețile membrilor familiei regale de-a lungul a câtorva generații. Prințul Harry și Meghan Markle sunt, de asemenea, incluși în program. Biograful regal Omid Scobee este unul dintre experții intervievați, iar acesta dezvăluie câteva detalii interesante despre ducii de Sussex, inclusiv primele lor experiențe cu dădacele pe care le-au angajat să aibă grijă de micul Archie. 

După nașterea fiului lor, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, ducele și ducesa de Sussex au decis să fie părinți implicați total, fără să apeleze la bone.
Cu toate acestea, după câteva luni cu puține ore de somn pe noapte, cuplul a revenit asupra deciziei și au angajat o asistentă de noapte, care să-i ajute cu programul de somn al lui Archie.

S-a dovedit a fi un dezastru. „Meghan și Harry au fost nevoiți să o concedieze pe asistentă în a doua noapte petrecută cu Archie pentru că s-a dovedit a fi neprofesionistă și iresponsabilă”, a scris Scobee în biografia cuplului, potrivit thelist.com. Cei doi au adus o altă asistentă de noapte la scurt timp, dar tot nu se puteau relaxa știind că Archie se află în grija altcuiva. În cele din urmă, au optat pentru o dădacă cu program part-time, care să nu locuiască împreună cu ei, și care a avut grijă de Archie pe toată durata de timp cât au stat în Anglia.

În prezent, stabiliți în California după ce au renunțat la îndatoririle regale, Meghan și Harry așteaptă cel de-al doilea copil.
Nimeni nu știe dacă ducii de Sussex au în prezent o bonă care să-i ajute pentru a-l crește pe Archie sau dacă plănuiesc să angajeze una după ce se va naște fiica lor, în această vară. 

Doria Rangland, mama lui Meghan, are un rol activ în viața lui Archie, deci este posibil ca Harry și Meghan să se bazeze pe ajutorul ei în loc să angajeze o bonă. Nu ar fi prima dată când cuplul încalcă tradiția familiei regale. Meghan a refuzat să iasă în fața maternității în ziua în care l-a născut pe Archie, așa cum au făcut de-a lungul timpului Prințesa Diana și Kate Middleton. De asemenea, cei doi au refuzat accesul presei la botezul lui Archie, spre indignarea tabloidelor britanice.
 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
26 Mai 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod