Secretul lui Nicole Kidman pentru un ten perfect, la 53 de ani. Costă doar 40 de lei!

Nicole Kidman se numără printre cele mai frumoase staruri de la Hollywood, dar și printre vedetele care par să țină timpul în loc.
La 53 de ani, actrița are un ten impecabil, iar secretul frumuseții ei este mai accesibil decât ți-ai fi imaginat.

Cunoscută pentru roluri din filme de succes precum „Days of Thunder” sau „Far and Away”, actrița australiană cu ochii de un albastru pătrunzător reușește să „lumineze” covorul roșu prin frumusețea ei la fiecare apariție. 

În mod evident, celebritățile au acces la cele mai scumpe și inovatoare produse cosmetice, care le ajută să-și păstreze frumusețea de-a lungul anilor. Până la urmă, imaginea este deosebit de importantă pentru ele, fiind un factor important al succesului lor în industria filmului. Nicole Kidman nu face excepție, însă atunci când nu se afla în fața camerelor de filmat, actrița preferă să mențină totul cât mai simplu, inclusiv rutina de îngrijire a pielii.
Mai mult, vedeta nu se machiază în timpul liber.

Citește și: Secretele de frumusețe care o ajută pe Cindy Crawford să arate impecabil la 55 de ani


Nu mă machiez atunci când nu lucrez”, a dezvăluit ea pentru Allure. „Prin urmare, îmi vopsesc genele și sprâncenele”, a adăugat starul. 

Nicole a dezvăluit că produsul său de îngrijire preferat este o cremă hidratantă destul de costisitoare. Actrița folosește cu regularitate crema hidratantă La Mer Crème, care costă 345 de dolari. Pe lângă acest produs cu preț piperat, Kidman a mai vorbit despre un alt produs de îngrijire care nu-i lipsește niciodată. Este vorba despre crema hidratantă Aquaphor, o alegere populară în Statele Unite și Australia. Are un preț accesibil, de 10 dolari (40 de lei), iar actrița spune că este alegerea ideală pentru pielea ai.

Iubesc Aquaphor.
Costă foarte puțin și este uimitoare pentru pielea uscată, așa cum este a mea. O aplic pe față și este foarte, foarte bună
”, a declarat Kidman.

Obiceiurile de înfrumusețare adoptate de Nicole sunt inspirate de mama sa, Janelle Kidman. „Mama mea este o feministă și, în același timp, foarte feminină. Mereu miroase foarte bine și arată foarte bine. Îmi învăț fiicele să fie la fel. Le-am spus 'Trebuie să mirosiți bine, să arătați bine, să aveți grijă de pielea voastră, să vă piliți unghiile și să aveți grijă de picioarele voastre. Trebuie să faceți toate acestea singure. Este responsabilitatea voastră'. Nu este vorba doar despre igienă; este despre modul cum te prezinți lumii. Încerc să mă fac prezentabilă dimineața. Este ușor să nu-ți pese de asta în carantină, și am avut astfel de perioade și înainte.
Dar mă simt mai bine când sunt acasă și decid să mă coafez și să-mi pun o rochie, nu doar niște pantaloni de trening sau blugi
”, a declarat Nicole Kidman la începutul acestui an.

Pe lângă crema hidratantă accesibilă, actrița include un alt pas esențial în rutina sa de îngrijire a pielii. Vedeta folosește zilnic cremă de protecție solară, pe care o aplică pe față, gât, decolteu și mâini. Pentru că are pielea foarte albă, predispusă la arsuri solare, și provine dintr-o țară recunoscută pentru temperaturile ridicate și zilele cu mult soare, Nicole a adoptat acest obicei încă din adolescență.

Rutina sa de îngrijire este una simplă, pentru că, spune ea, nu vrea să irosească timp prețios. 

Rutina mea durează cinci minute dimineața și cinci minute seara.
Trebuie să-mi culc copiii și să petrec timp cu soțul meu (n.r. cântărețul Keith Urban). Nu am de gând să stau o oră în fața oglinzii pentru a mă aranja. Nu îmi place pielea uscată, aspră. Cui i-ar plăcea? Dar aceasta este tendința pielii mele
”, a mai declarat vedeta pentru instyle.com.

E bine de știut că și celebritățile, în ciuda faptului că au mai mulți bani decât ne-am putea imagina, apelează adesea la soluții accesibile pentru îngrijirea pielii.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod