Cum s-au imbracat vedetele la gala MTV Movie 2010?




Anna Kendrick, pe de alta parte, a ales un look... primavaratic, vaporoasa, creata dintr-un material cu imprimeuri florale. La capitolul incaltaminte, Kendrick a luat o bila alba pentru ca sandalele negre sunt minunate.



Atunci cand am vazut pentru prima data tinuta lui Whitney Port am avut senzatia ca a trecut mai intai pe la farmacie de unde si-a luat multe cutii de plasturi cu rivanol... O rochie ciudata, foarte galbena, un par nearanjat, o pereche de sandale din alt film, intr-un cuvant o tinuta deloc inspirata.



De la Lindsay Lohan nu prea mai avem ce astepta. De data aceasta a fost regina discotecii...O incercare de stil retro, cu o salopeta argintata, in degrade, creatie a Pamellei Roland. Multe bratari pe mana stranga, un inel supradimensionat si un par, de asemenea, neingrijit. Toate acestea au completat tabloul... pictat destul de prost.



O alta tinuta care nu deranjeaza in niciun fel, care nu este nici de locul 1, dar nici rusinoasa, a fost cea afisata de Julianne Hough. Actrita a mers pe clasicul negru, cu o rochie, ce-i drept, usor demodata, un plic animal print si o pereche de pantofi care s-au incadrat perfect in "peisaj".



Jessica Biel a ratat de aceasta data. O tinuta care nu se impaca ea cu... ea. Partea de sus, un badydoll clasic, nu se potriveste de loc cu partea de jos, o fusta cu paiete si... pene. Ai tu alta parere?


Care este tinuta care-ti place cel mai mult?

 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • antux pe 11 Iul 2010, 19:49
    mdea

    Cand vrei sa fii cea mai cea, o dai in bara! ce mox are Katy Perry! cea mai faina e Vanessa.

    0
    0

  • Flori pe 8 Iun 2010, 15:32
    tinutele

    Imi place foart mult stilul Sandrei Bullock

    0
    0

  • YasmY pe 8 Iun 2010, 13:02
    WOOOW

    I mi place la nebuniela nebunie Audrina Patridge, desi nu mai auzisem de ea pana acum. Pe langa faptul ca este frumoasa, are si o tinuta magnifica. De altfel, dupa Audrina, imi place mult si Julianne Hough, desi, nici de ea nu mai auzisem pana acum! Are niste ochi frumosi si o tinuta lejera si nu foarte sofisticata. Simple si modeste amandoua starlete!!!

    0
    0

  • anca pe 8 Iun 2010, 11:49
    tinutele

    mie imi place foarte tare jessica biel dar aici chiar nu e bine imbracata deloc...:( vanessa arata superb in rochia ei alba.

    0
    0

  • alexandra pe 8 Iun 2010, 11:33
    tinute

    Julianne Hough are plic cu animal print??? unde-l tine ascuns, pentru ca ceea ce vedem noi nu e niciun animal print!

    0
    0

  • Lina pe 7 Iun 2010, 22:54
    ok

    mie imi place rochita Vanessei.Zac e varza.

    0
    0

  • Doina pe 7 Iun 2010, 18:39
    bho

    Sa mergi la o nunta la noi ka tot mai frumos shi mai stilat se imbraka... Am impresia ca la ei doar numele desingerului valoreaza in rest e varza...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod