Adidas, alegerea pentru o viata activa

Iti place sa faci sport, vrei sa ai silueta ideala si o forma de zile mari, atunci trebuie sa te gandesti serios sa reiei activitatea fizica pe care ai abandonat-o in vara trecuta.
Iti place sa faci sport, vrei sa ai silueta ideala si o forma de zile mari, atunci trebuie sa te gandesti serios sa reiei activitatea fizica pe care ai abandonat-o in vara trecuta.

Pe de alta parte, daca faci parte din categoria pasionatilor de sport si simti ca nu esti tu daca nu ti-ai facut antrenamentul zilnic, atunci sunt convinsa ca trebuie sa-ti reinnoiesti garderoba.

Atunci cand te gandesti sa-ti achizitionezi echipamentul pentru sport, trebuie sa ai in vedere cateva aspecte foarte importante a caror utilitate si calitate se reflecta in rezultatele pe care le ai dupa orele sustinute de antrenament.
In primul rand, gandeste-te la material.

Acesta trebuie sa fie de cea mai buna calitate. De asemenea, echipamentul ales trebuie sa-ti ofere confortul de care ai nevoie in timpul orelor de sport si sa te ajute - prin rezistenta lor - sa-ti faci toate exercitiile corect.

In ceea ce priveste incaltamintea, aceasta trebuie sa fie comoda, in asa fel incat piciorul tau sa stea foarte lejer. Materialul trebuie sa fie, de asemenea, de cea mai buna calitate.

Pentru ati face o idee despre ce vorbesc, o sa-ti prezint in continuare doua dintre colectiile pe care cei de la Adidas le-au pregatit pentru primavara-vara 2010.


Colectia Yatra, spre exemplu, se concentreaza in special asupra exercitiilor pentru minte si corp, punand accent pe tinute pline de feminitate.

Hainele confortabile si elegante asigura un antrenament relaxant. Trebuie sa avem grija de tinuta si de prestanta noastra chiar si in timpul orelor de antrenament.

Cea de-a doua linie despre care vreau sa-ti vorbesc este Clima365.

In acest caz vorbim despre o noua tehnologie pe care au introdus brand-ul si care se numeste chiar asa Clima365. Aceasta se concentreaza asupra reglarii temperaturii corpului prin BodyMapping.


Noul concept defineste zonele specifice corpului unei femei care genereaza cea mai mare caldura si transpiratie si foloseste tesaturi speciale exact in locul in care sunt necesare, pentru a oferi un maxim de confort in timpul antrenamentului si performanta optimizata.

Un articol de Ileana Voicu Ghinea
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod