copil sărut

De ce nu-i bine să laşi pe nimeni să-ţi sărute copilul pe buze

Health Avenue evocă şi cazul micuţei Sienna Duffield. Aceasta a suferit o erupţie virulentă a pielii după ce a contractat herpesul de la o rudă care a sărutat-o


"Toţi cei cu care am vorbit mi-au zis că n-au mai auzit aşa ceva până acum, aşa că am considerat că e important să fac cunoscută povestea lui Brooke şi să-i previn şi pe alţii ca să nu treacă orin ceea ce am trecut noi în această săptămţână", a mai scris Henderson.

Postarea era însoţită de câteva fotografii mai mult decât convingătoare, chiar îngrozitoare, astfel că orice părinte care le vede poate să înţeleagă cât de gravă este o asemenea infecţie pentru un copil.

În 2013, presa internaţională a relatat despre un caz în care era implicat un copil de numai două luni. Organele lui au cedat după ce a fost sărutat de tatăl său, care avea herpes simplex, notează site-ul Health Avenue.

Şi în acest an a fost un caz asemănător: o fetiţă, Sienna Duffield, a avut o erupţie virulentă pe faţă, iar familia a descoperit ulterior că o rudă care o sărutase avea herpes.

Herpes Simplex (HSV-1) este un virus care afectează aproape orice persoană şi se manifestă sub două forme, ambele însoțite de umflături apoase şi dureroase pe piele sau pe membrane mucoase (precum gură sau buze) ori pe organele genitale.


Foto: Depositphotos, Health Avenue

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • xyz pe 12 Oct 2017, 15:54
    esti

    Vasile, esti chiar paranoic, nene!

    0
    0

  • Vasile pe 12 Oct 2017, 11:51
    chiar asa?

    Ba, dar cat de retardat sa fii sa lasi un strain sa-ti atinga copilul - nu zic sa ti-l sarute, doar sa-l atinga? Eu nu permit strainilor nici sa se adreseze copilului meu, dar sa- mai si atinga! Daca au ceva de spus, sa-mi spuna mie, sau adultuluicare insoteste copilul!

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod