William

Prinţul William ştie de glumă: A râs de chelia lui!

Ducele de Cambdridge are simţul umorului, dar şi pe cel al autoironiei. El a făcut o glumă în public despre chelia lui.
Ai observat? Oamenii care nu se tem să râdă puţin de ei înşişi sunt întotdeauna foarte populari şi se bucură de succes, chiar dacă aparent autoironia nu-i avantajează. De fapt, capacitatea de a te lua în râs te face mai simpatic şi mai uşor de acceptat în societate pentru că transmite sentimentul că eşti o persoană deschisă, degajată şi de încredere.

Chiar şi o personalitate de talia Prinţului William e capabilă de autoironie pe tema părului său tot mai rar. Cu doi copii de care are grijă şi cu un program foarte încărcat, oricine îşi poate imagina că părul este ultima grijă a prinţului.

Într-o dimineaţă, William a avut o întâlnire publică la o cafenea din Londra, unde a vorbit despre strângerea de fonduri pentru persoanele fără adăpost. La sosire, angajaţii unei frizerii învecinate, aflaţi în faţa uşii, l-au salutat, iar prinţul le-a strâns mâinile şi le-a spus zâmbind: "N-am prea mult păr, nu pot să vă dau prea mult de lucru".

Oamenii au apreciat simţul umorului de care a dat dovadă William, mai cu seamă că nu toţi membrii familiei regale britanice se iau singuri în râs.


Pe de altă parte, Prinţul William a mărturisit anterior că nu şi-a făcut niciodată griji pentru că cheleşte. Un bărbat adevărat trebuie judecat după faptele sale, nu pentru cum arată, notează site-ul Fabiosa.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
7 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod