Horoscopul săptămânii 23-29 ianuarie. Află ce te aşteaptă!

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Săptămâna aceasta poate veni cu numeroase ocazii de a întâlni bărbaţi pe placul tău. Dacă eşti singură, ai toată lejeritatea de a experimenta lucruri noi în compania acestora, însă nu trebuie să te grăbeşti cu privirea la luarea unei decizii. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, ai face bine să ignori tentaţiile din jur şi să încerci să îţi fie bine alături de partenerul tău.

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan profesional în aceste zile, mai ales dacă preiei iniţiativa mai des la locul de muncă. Faptul că vii cu un suflu nou te va propulsa şi vei obţine bile albe din partea superiorilor tăi. Nu este prea departe o avansare, însă nu trebuie să te concentrezi doar pe venirea acelui moment chiar dacă ţi-l doreşti enorm.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Este foarte important ca în această săptămână să fii cât mai discretă cu privire la viaţa ta sentimentală. Fie că eşti angajată într-o relaţie stabilă sau abia te-ai implicat într-una, e necesar să nu dai prea multe detalii mai ales celor care te privesc cu invidie. Orice implicare exterioară îţi poate strica planurile şi fericirea!

Încearcă să păstrezi apele limpezi la locul de muncă în această săptămână şi să nu te cerţi cu şefii sau colegii tăi chiar dacă ai motive. Faptul că ai dreptate nu îţi dă dreptul să judeci sau să ridici vocea la cei cu care discuţi, altfel relaţiile tale profesionale ar putea fi în pericol. Cel mai probabil îţi poţi canaliza atenţia către altceva.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dacă de curând ai trecut printr-o dezamăgire amoroasă, acum este momentul să faci primul pas pentru a o depăşi. Ţi se oferă o mulţime de oportunităţi de a cunoaşte oameni noi, eşti invitată la evenimente şi îţi poţi relua cu uşurinţă ritmul vieţii de femeie liberă şi disponibilă. Chiar dacă ţi-e teamă de un nou angajament, nu e cazul să pui piedici tuturor bărbaţilor care îţi dau târcoale.

Eşti în plină ascensiune profesională, iar această săptămână va fi mai plină ca oricând. Chiar dacă ai obosit, nu abandona acum traseul pe care ai pornit. Este un moment bun de a te implica în proiecte colective, astfel munca pe care o vei depune va deveni mai uşoară şi mai plăcută. Cât de curând se anunţă o avansare sau doar o mărire de salariu.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu se anunţă schimbări pe plan sentimental pentru tine, însă tot trebuie să ai grijă cu privire la reacţiile pe care le ai în faţa celor dragi. Eşti pe drumul cel bun şi înveţi treptat că trebuie să îi accepţi pe cei din jur aşa cum sunt, fără să încerci tot timpul să îi schimbi. Partenerul tău de viaţă va aprecia efortul pe care îl depui şi te va recompensa pe măsură!

Banii nu sunt o problemă pentru tine, dar chiar şi aşa veştile bună continuă să apară şi în această săptămână. Ai toate şansele să primeşti o promovare care îţi va schimba statutul, dar şi conturile bancare. Încearcă să nu îţi faci prea multe iluzii totuşi, pentru că poţi trece oricând de la bine la rău fără să poţi face ceva în această privinţă.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Relaţia cu iubitul sau soţul tău se va îmbunătăţi în aceste zile datorită faptului că aţi reuşit să comunicaţi mai mult. E important să laşi de la tine şi să accepţi şi opiinile celor dragi, mai ales că eşti conştientă că nu îţi vor răul. Acum e momentul când ai nevoie de sfaturi şi ai face bine să le iei în seamă. Astrele îţi recomandă atenţie şi calm dacă eşti singură şi vrei să te implici într-o nouă relaţie.

Este o perioadă bună pentru a încerca să te perfecţionezi şi să îţi îmbogăţeşti cunoştinţele şi în alte domenii. Nu strică niciodată mai multe informaţii şi acest lucru ţi se va demonstra în viitorul apropiat. Banii sunt suficienţi pentru nevoile tale, însă lupţi pentru a câştiga mai mult. Perseverenţa îţi va fi apreciată în cele din urmă dacă dai dovadă de răbdare până la urmă.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

E momentul să dai frâu liber imaginaţiei tale şi să aduci ceva nou în relaţia amoroasă. Dacă tu şi partenerul tău aţi început să vă plictisiţi unul cu celălalt, nu e indicat să vă lăsaţi purtaţi de vânt fără să luaţi atitudine. Programaţi-vă o excursie romantică sau faceţi următorul pas în ceea ce priveşte viaţa voastră împreună. Căsătoria sau planificarea unui copil sunt doar două sfaturi utile!

Banii pot fi subiect de discuţie în familia ta, însă nu o duci atât de rău precum vrei să pară. Chiar dacă ambiţiile tale sunt mari, trebuie să ai grijă să nu îi neglijezi pe cei dragi din dorinţa de a câştiga tot mai mult. Mulţumeşte-te cu ceea ce ai şi încearcă să le împaci pe toate aşa cum ai reuşit şi până acum. Orice plan măreţ de-al tău trebuie discutat cu iubitul, soţul sau copiii.

Leu(22 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta e numai bună pentru flirt şi cuceriri, asta în cazul în care eşti singură şi disponibilă. Acum este momentul să iei atitudine dacă vrei să îţi găseşti un iubit, altfel va mai trece o lungă perioadă de timp în care vei fi liberă. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, atunci trebuie să fii conştientă că nu trebuie să permiţi nimănui să vă îndepărteze.

Dacă eşti implicată într-o afacere sau lucrezi într-un grup, atunci trebuie să ştii să îţi respecţi partenerii aşa cum o fac şi ei. Chiar dacă ştii că ai munci mai mult decât ei, nu poţi nega că fără ajutorul lor ai fi putut ajunge aici. Câştigi brusc mulţi bani de care ai face bine să vă bucuraţi împreună, şi nu doar tu de una singură!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Situaţia ta sentimentală nu se va schimba cu mult în această săptămână, aşadar vei avea zile bune, dar şi zile rele. Stresul continuu cu care te-ai obişnuit să trăieşti şi grijile pe care ţi le faci zi de zi te vor extenua la un moment dat. Nu lăsa ca din cauza deciziilor tale relaţia dintre tine şi partener să devină tensionată. Câtă înteţelegere ai avea din partea lui, la un moment dat va ceda!

Nu duci lipsă de bani şi te descurci destul de bine cu ceea ce câştigi, însă tot ai nemulţumiri şi temeri. Chiar dacă unele dintre ele sunt justificate şi simţi că nu ai o anumită stabilitate profesională, e momentul să te calmezi şi să trăieşti clipa fără să te mai gândeşti atât de mult la viitor. Viaţa este frumoasă aşa cum este, aşa că nu îi găsi nod în papură.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Chiar dacă ai unele nemulţumiri cu privire la partenerul tău, săptămâna aceasta vei realiza că nu poţi trăi fără el. Faptul că realizezi că acesta este perfect pentru tine tocmai pentru că are şi calităţi, dar şi defecte te va convinge că eşti pregătită pentru pasul cel mare. Dacă acesta este mai aproape decât ne-am imagina, atunci nu-ţi mai rămâne decât să îţi faci planuri frumoase de viitor!

Ţelurile tale sunt măreţe şi ai de gând să profiţi de orice oportunitate pentru a câştiga mai mulţi bani. Chiar dacă ai vrea să faci multe cu viaţa ta, nu uita că unele decizii nu trebuie să le iei de una singură. Consultă-te cu partenerul de viaţă ori de câte ori apare şansa de a face o schimbare majoră pe plan profesional ori financiar. Comunicarea vă va aduce cele mai bune soluţii!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Un eveniment neaşteptat te va relaxa neaşteptat de mult în acest început de săptămână, atât pe tine, dar şi pe iubitul tău. Cum traversezi zile mai lejere, ai putea să planifici diverse activităţi interactive, distractive şi inedite care ar putea să alunge monotonia din cuplu. Încearcă alături de partenerul tău să socializaţi mai mult cu prietenii voştri comuni şi să ieşiţi mai des cu aceştia.

La fel de repede cum vin banii în acest început de săptămână, tot aşa îi vei şi chelui. Nu trebuie să regreţi că din când în când iei decizia de a-ţi satisface mofturile, de a pleca într-o excursie sau de a-ţi achiziţiona un obiect mult dorit. Bucură-te de tot ceea ce trăieşti pentru că banii oricum se duc, iar acest lucru nu este unul care se întâmplă constant ca să te îngrijoreze.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

În acest început de săptămână vei avea ocazia de a te întâlni cu un fost iubit sau cu o rudă cu care eşti certată. Nu lăsa orgoliul să pună stăpânire pe tine în continuare şi caută să remediezi situaţia dintre voi. Se anunţă veşti bune pentru tine şi reglarea multor probleme dacă reuşeşti să laşi garda jos şi să ierţi. Atât timp cât nimeni nu ţi-a făcut rău cu adevărat, merită o a doua şansă!

În ciuda eforturilor tale de a câştiga mai mulţi bani, acest lucru nu se va întâmpla nici în aceste zile. Nu te lăsa întoarsă din drum de eşecurile pe care le trăieşti, ci din contră impulsionează-te din ce în ce mai mult şi dă tot ce ai tu mai bun. Cu o mai bună organizare şi mai multă implicare, cel mai probabil vei avea parte de succesul dorit peste câteva luni.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Timpul este prea scurt pentru a face tot ce îţi doreşti alături de familia, iubitul sau prietenii tăi. Din fericire, aceştia te înţeleg şi ştiu că acum este momentul tău de care ai face bine să profiţi la maximum. Uneori ai putea interpreta greşit înţelegerea pe care şi-o oferă, acuzând că nu le pasă de tine. Ai grijă la vorbe şi apreciază liniştea pe care o ai pe acest plan!

Nu o duci rău cu banii, însă eşti foarte atentă la cum ai putea să îţi creşti venitul. Din fericire, în această săptămână ai toate şansele să ţi se facă unele propuneri tentante şi să nu le poţi refuza. Cu cât te implici în mai multe activităţi, cu atât cresc şansele de a te îmbogăţi peste noapte. Ai grijă de rezervele tale financiare totuşi şi nu le investi pe toate!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod