Horoscopul banilor în săptămâna 23-29 ianuarie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan profesional în aceste zile, mai ales dacă preiei iniţiativa mai des la locul de muncă.

Faptul că vii cu un suflu nou te va propulsa şi vei obţine bile albe din partea superiorilor tăi. Nu este prea departe o avansare, însă nu trebuie să te concentrezi doar pe venirea acelui moment chiar dacă ţi-l doreşti enorm.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Încearcă să păstrezi apele limpezi la locul de muncă în această săptămână şi să nu te cerţi cu şefii sau colegii tăi chiar dacă ai motive.

Faptul că ai dreptate nu îţi dă dreptul să judeci sau să ridici vocea la cei cu care discuţi, altfel relaţiile tale profesionale ar putea fi în pericol. Cel mai probabil îţi poţi canaliza atenţia către altceva.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Eşti în plină ascensiune profesională, iar această săptămână va fi mai plină ca oricând.

Chiar dacă ai obosit, nu abandona acum traseul pe care ai pornit. Este un moment bun de a te implica în proiecte colective, astfel munca pe care o vei depune va deveni mai uşoară şi mai plăcută. Cât de curând se anunţă o avansare sau doar o mărire de salariu.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Banii nu sunt o problemă pentru tine, dar chiar şi aşa veştile bună continuă să apară şi în această săptămână.

Ai toate şansele să primeşti o promovare care îţi va schimba statutul, dar şi conturile bancare. Încearcă să nu îţi faci prea multe iluzii totuşi, pentru că poţi trece oricând de la bine la rău fără să poţi face ceva în această privinţă.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Este o perioadă bună pentru a încerca să te perfecţionezi şi să îţi îmbogăţeşti cunoştinţele şi în alte domenii.

Nu strică niciodată mai multe informaţii şi acest lucru ţi se va demonstra în viitorul apropiat. Banii sunt suficienţi pentru nevoile tale, însă lupţi pentru a câştiga mai mult. Perseverenţa îţi va fi apreciată în cele din urmă dacă dai dovadă de răbdare până la urmă.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Banii pot fi subiect de discuţie în familia ta, însă nu o duci atât de rău precum vrei să pară.

Chiar dacă ambiţiile tale sunt mari, trebuie să ai grijă să nu îi neglijezi pe cei dragi din dorinţa de a câştiga tot mai mult. Mulţumeşte-te cu ceea ce ai şi încearcă să le împaci pe toate aşa cum ai reuşit şi până acum. Orice plan măreţ de-al tău trebuie discutat cu iubitul, soţul sau copiii.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dacă eşti implicată într-o afacere sau lucrezi într-un grup, atunci trebuie să ştii să îţi respecţi partenerii aşa cum o fac şi ei.

Chiar dacă ştii că ai munci mai mult decât ei, nu poţi nega că fără ajutorul lor ai fi putut ajunge aici. Câştigi brusc mulţi bani de care ai face bine să vă bucuraţi împreună, şi nu doar tu de una singură!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu duci lipsă de bani şi te descurci destul de bine cu ceea ce câştigi, însă tot ai nemulţumiri şi temeri.

Chiar dacă unele dintre ele sunt justificate şi simţi că nu ai o anumită stabilitate profesională, e momentul să te calmezi şi să trăieşti clipa fără să te mai gândeşti atât de mult la viitor. Viaţa este frumoasă aşa cum este, aşa că nu îi găsi nod în papură.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Ţelurile tale sunt măreţe şi ai de gând să profiţi de orice oportunitate pentru a câştiga mai mulţi bani.

Chiar dacă ai vrea să faci multe cu viaţa ta, nu uita că unele decizii nu trebuie să le iei de una singură. Consultă-te cu partenerul de viaţă ori de câte ori apare şansa de a face o schimbare majoră pe plan profesional ori financiar. Comunicarea vă va aduce cele mai bune soluţii!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

La fel de repede cum vin banii în acest început de săptămână, tot aşa îi vei şi cheltui.

Nu trebuie să regreţi că din când în când iei decizia de a-ţi satisface mofturile, de a pleca într-o excursie sau de a-ţi achiziţiona un obiect mult dorit. Bucură-te de tot ceea ce trăieşti pentru că banii oricum se duc, iar acest lucru nu este unul care se întâmplă constant ca să te îngrijoreze.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

În ciuda eforturilor tale de a câştiga mai mulţi bani, acest lucru nu se va întâmpla nici în aceste zile.

Nu te lăsa întoarsă din drum de eşecurile pe care le trăieşti, ci din contră impulsionează-te din ce în ce mai mult şi dă tot ce ai tu mai bun. Cu o mai bună organizare şi mai multă implicare, cel mai probabil vei avea parte de succesul dorit peste câteva luni.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu o duci rău cu banii, însă eşti foarte atentă la cum ai putea să îţi creşti venitul.

Din fericire, în această săptămână ai toate şansele să ţi se facă unele propuneri tentante şi să nu le poţi refuza. Cu cât te implici în mai multe activităţi, cu atât cresc şansele de a te îmbogăţi peste noapte. Ai grijă de rezervele tale financiare totuşi şi nu le investi pe toate!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod