Horoscopul dragostei pentru săptămâna 9-15 noiembrie. Leul se simte neglijat și frustrat

Este posibil ca sentimentele Leului să nu fie în ton cu cele ale partenerului/ei de viață sau ale persoanei pe care o place, făcându-l să se simtă foarte inconfortabil.


Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Astrele te vor ajuta în această săptămână să primești răspunsurile pe care le aștepți.

Influențele lor benefice te invită să comunici deschis cu partenerul/a de viață și să favorizezi dialogul. Să spuneți amândoi ceea ce simțiți vă va ajuta relația prin ameliorarea tensiunilor și prin reconectarea unul la celălalt. Reușești să îți înțelegi perechea mai bine și să aveți o comunicare sănătoasă și productivă.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Săptămâna aceasta este despre comunicare.

Cu cât vorbești mai mult și mai deschis cu partenerul/a de viață, cu atât liniștea și armonia va dăinui în căminul tău. Orice problemă ați întâmpina, veți găsi rezolvare doar discutând sincer unul cu celălalt. Dacă ești singur/ă, apar oportunități noi de cucerire.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Vei avea parte de provocări în această săptămână.

Îți poți confrunta partenerul/a de viață pentru a scăpa de îndoieli. Cu toate acestea, evită aducerea în discuție a subiectelor prea sensibile. Analizează cu atenție ceea ce îți poate oferi jumătatea ta!
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Preiei inițiativa în iubire și ai toate șansele să îți îndeplinești aspirațiile.

Ești pe drumul cel bun, așadar continuă tot așa! Nu trebuie să mai stai cu capul plecat, ci să înfrunți realitatea cu curaj și îndrăzneală. Dacă ești singur/ă, scopul tău este să găsești pe cineva exact așa cum îți dorești. Și nu te vei lăsa până nu îți atingi țelul.

Leu(22 iulie - 22 august)

Sectorul sentimental îți creează probleme și nu te lasă să te relaxezi.

Este posibil ca sentimentele tale să nu fie în ton cu cele ale partenerului/ei de viață sau ale persoanei pe care o placi, făcându-te să te simți foarte inconfortabil. Te simți neglijat/ă și frustrat/ă. Drept urmare, scapă de acele relații care te țin captiv/ă în nefericire.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dacă ești singur/ă, prioritatea ta este să îi acorzi mai multă atenție persoanei pe care o placi.

Acest lucru te poate aduce tot mai aproape de relația mult dorită. Dacă ești implicat/ă într-o relație serioasă și de lungă durată, va exista mai multă înțelegere și comunicare între tine și persoana iubită.
 

Citește și: Are gânduri serioase cu tine? Zodia lui îți poate oferi răspunsul

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Mintea ta este ocupată cu lucruri care nu au nicio legătură cu dragostea.

Nu ai cum să știi ce se întâmplă cu viața ta sentimentală atât timp cât nu îi acorzi atenție. Ești lucid/ă și plin/ă de bun simț, așa că poți profita de aceste calități pentru a cuceri pe cineva. Puterea ta de seducție este încă bună, trebuie doar să o pui în aplicare. Cu toate acestea, dacă dai de superficialitate, te vei întoarce de unde ai venit.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nicio chestiune nu va rămâne nerezolvată în această săptămână.

Vei primi răspuns la orice nelămurire pe care o ai în ceea ce privește dragostea. Comunicarea te va ajuta să uiți de frământări și să te reconectezi cu partenerul/a de viață la un nivel mai profund.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă ești singur/ă, astrele încurajează întâlnirile și te ajută să dezvolți strategiile potrivite pentru a-ți găsi sufletul pereche.

Profită de această conjunctură pentru a trăi din plin de viață și de a te bucura de prezent cu prudență. Dacă ești implicat/ă într-o relație, te bucuri de un flashback care îți va anima zilele și nopțile. Fructele interzise te ispitesc, deci ia în calcul riscurile!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Iei săptămâna cu asalt, ți-ai recuperat complet energia, te afli într-o formă excelentă, ești plin/ă de optismt și faci pași mari și importanți. De ce?

Pentru că dragostea pe care o trăiești este sursa bunăstării tale. Norocul este prezent în viața ta amoroasă, este momentul ideal pentru planuri noi de cuplu. Logodna sau căsătoria ar însemna fericirea supremă pentru tine.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Lipsa stabilității sentimentale te face să fii irascibil/ă în această săptămână.

Să vorbești deschis cu persoana iubită este cea mai bună soluție. Dezvăluie-te așa cum ești! Dacă ești singur/ă, personalitatea ta atrage oameni impetuoși și obositori, care s-ar putea să-ți ceară prea mult. Schimbă-ți puțin atitudinea!
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Este o săptămână bună pentru tine în cazul în care ești singur/ă și disponibil/ă emoțional.

Este foarte important să lași trecutul în urmă dacă vrei ca viitoarea relație să fie una de succes. Ca și cuplu, tu și persoana iubită vă veți apropia mai mult datorită unui eveniment nu tocmai plăcut.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod