Horoscopul banilor pentru săptămâna 9-15 noiembrie. Gemenii nu mai trebuie să-și impună limite

Conturile bancare ale Gemenilor sunt în creștere, fie că au reușit să economisească, fie un flux neașteptat de bani le permite să se răsfețe și să îi răsfețe și pe cei dragi.


Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta vei fi destul de fericit/ă și asta doar datorită contului tău bancar.

În cele din urmă obții ceea ce îți dorești. Savurează situația actuală, însă fă-o cu prudență și moderație. În caz contrar, toate eforturile depuse până acum se vor duce pe apa sâmbetei. Acceptă și adoptă din acest moment un nou stil de viață, în care gestionarea banilor să fie primordială. Astfel, poți evita stresul unui portofel gol!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Săptămâna aceasta se restabilește echilibrul financiar.

Banii pe care îi vei obține acum sunt îndeajuns ca să îți aducă pacea binemeritată. Relațiile pe care le ai te ajută să evoluezi. La locul de muncă predomină armonia, ești generos/oasă cu timpul și cu experiența ta și vei fi răsplătit/ă.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dacă ai în plan să faci unele cumpărături mai serioase, în această săptămână este momentul ideal.

Conturile tale bancare sunt în creștere, fie că ai reușit să economisești, fie un flux neașteptat de bani îți permite să te răsfeți și să îi răsfeți și pe cei dragi. Nu e nevoie să îți mai impui limite.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dacă ai crezut întotdeauna în steaua ta norocoasă, atunci nu e nevoie să cauți mai departe după ea.

E chiar deasupra ta și are grijă de situația ta financiară. Săptămâna aceasta te așteaptă câștiguri mari din diferite surse. Vei fi copleșit/ă de atâtea beneficii pe care le vei primi.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Leu(22 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta îți va fi greu să revizuiești toate dorințele tale materiale, dar este necesar, poate chiar urgent să faci acest lucru.

Indiferent dacă exagerezi cu cumpărăturile sau nu, trebuie să îți reechilibrezi sectorul financiar, care se află într-o poziție dificilă în acest moment. Rezumă-te la cheltuielile esențiale și refuză-le pe cele care care nu sunt importante. De asemenea, uită de cadourile pentru cei din jur, chiar nu sunt prioritare!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Proiectele tale pot prinde contur în această săptămână, atât timp cât situația ta financiară este una stabilă.

Fă tot posibilul să o menții așa, evitând cheltuielile impulsive și mofturile. Relațiile pe care le ai îți pot scoate în față oportunități grozave, cum ar fi activități unice, muncă mai puțin stresantă și suficienți bani.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Ce bine o duci cu banii!

În cele din urmă, venitul tău își revine și te poți relaxa cu adevărat. Tot ce trebuie să faci este să ai grijă de sursă, astfel încât totul să vină în continuare cu fluiditatea de până acum.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Cele mai îndrăznețe dorințe ale tale se pot împlini în această săptămână.

Ai suficienți bani cât să îți permiți nu doar să visezi la tot ce îți dorești tu, ci chiar să obții. În ceea ce privește munca, poți face acum alegeri durabile și profitabile.
 

Citește și: Are gânduri serioase cu tine? Zodia lui îți poate oferi răspunsul

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

În ceea ce privește oportunitățile, contactele noi sunt benefice.

În mare parte, venitul tău va crește datorită relațiilor tale. Dacă ai un proiect în derulare sau unul pe viitor, vei găsi modalități avantajoase de a-l realiza. Influențele sunt favorabile, te afli sub protecția astrelor. Banii nu mai sunt o problemă, talentul tău este recompensat.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Liniște sufletească și odihnă, despre asta este vorba în această săptămână.

Într-adevăr, atunci când o duci bine cu banii îți poți permite o astfel de pauză. Cu toate acestea, nu lungi prea mult această latență, pentru că există riscul să îți ieși din ritm. Încarcă-ți bateriile și revino la muncă!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Întârzierile legate de bani te pun în dificultate în această săptămână.

Dacă te bazezi că cineva îți va restitui o sumă de bani, ia-ți gândul de la asta. Situația ta se va îmbunătăți odată cu venirea weekendului, însă va fi prea târziu ca să mai poți face ce îți doreai.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Totul merge atât de bine în ceea ce privește banii încât vrei să cumperi totul.

Cumpărăturile impulsive nu vor fi o problemă, pentru că ți le poți permite. Oferă, dăruiește zâmbete și fericire, acum chiar poți face viața celorlalți mai bună. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod