Cum să-ți îmbunătățești stilul de flirt, în funcție de zodia ta

Fie că ești implicată deja într-o relație, îți cauți un iubit sau pur și simplu vrei să te distrezi puțin, cu siguranță ți-ai dori să flirtezi mai bine. Din fericire, zodia ta te poate ajuta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dacă ești Berbec, știi că stilul tău de a flirta este unul foarte direct.

Îți place să flirtezi, însă nu trebuie să o faci cu toată lumea din jurul tău. Încearcă să alegi persoana care te interesează cel mai mult și acordă-i o atenție deosebită. Contactul vizual direct este o necesitate pentru oricine vrea să flirteze mai bine. Doar asigură-te că ochii tăi nu se rătăcesc!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Ești un maestru în utilizarea limbajului corporal, iar acest lucru te ajută enorm atunci când vrei să seduci pe cineva.

Încearcă să și atingi persoana respectivă pentru a-i arăta că ești interesată de ea. Există diferite tipuri de atingere, fiecare tip crescând în intensitate. Cele mai prietenoase dintre ele includ atingerea sau împingerea umărului. Oricine poate face acest lucru și nu înseamnă neapărat că cealaltă persoană este atrasă de tine. O abordare puțin mai directă este atingerea celeilalte persoane pe braț sau talie. În cele din urmă, dacă vrei cu adevărat să joci riscant, poți încerca să-i atingi fața. Reține că flirtul prin atingere tinde să funcționeze mai bine pentru femei, deoarece bărbații pot avea probleme mai ușor din cauza asta. Cu toate acestea, pentru oricare dintre sexe, asigură-te că nu întreci limita!
 

Citește și: Tiparul bărbatului de care te îndrăgostești, în funcție de zodia ta

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Știi totul despre puterea vorbelor atunci când vine vorba de seducție.

Dar, poate fi de mare ajutor să-ți transformi tonul vocii într-unul mai sexy atunci când flirtezi cu cineva. Pentru femei, o voce suavă ca a lui Marylin Monroe tinde să atragă cel mai mult bărbații, în timp ce bărbații cu o voce mai gravă și răgușită vor părea mai atrăgători. Manipularea vocii tinde să fie mai eficientă în cazul femeilor.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Când te îndrăgostești, poți deveni oarecum obsedată de persoana respectivă și vei arăta afecțiune în exces.

Odată ce i-ai captat interesul cu tehnicile tale magistrale de flirt, fă un pas înapoi și determină-l pe el să vină la tine. Arătând că nu ești prea dornică de la început, poți transmite că ești o parteneră de calitate, cu o mulțime de opțiuni de întâlnire, dar care este totuși singură.

Leu(22 iulie - 22 august)

În general, iubești să fii în centrul atenției. Dar, dacă încerci să seduci pe cineva, este important să faci acea persoană să simtă că atenția este asupra ei. Din fericire pentru tine, poți realiza cu ușurință acest lucru atunci când ai un interes.

Pentru a fi mai atractivă, joacă-te cu unghiul capului. Studiile au arătat că femeile arată mai bine atunci când înclină ușor capul înainte, astfel încât sunt forțate să privească ușor în sus. Acest lucru creează o imagine mai feminină care îi înnebunește pe bărbați. Bărbații arată mai bine atunci când privesc în jos spre vârful nasului.  

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ești celebră pentru stilul tău discret și sofisticat în același timp.

Fără îndoială, mulți sunt atrași de aura ta de senzualitate. Dar, fă un pas înapoi înainte de a te scufunda în dulapul tău plin de haine clasice în culori de gri, bej, negru și alb. Când miza este mare, trebuie să fii mai îndrăzneață. Dacă vrei să ai mai mult succes atunci când flirtezi, poartă roșu! Indiferent dacă este vorba de ruj, culoarea bluzei sau rochiei, roșu transmite că o femeie este disponibilă sexual.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Fiind născut/ă în această zodie, ești înzestrat/ă deja cu un șarm extraordinar și un stil de flirt excelent.

De fapt, tu flirtezi fără să îți dai seama măcar. Provocarea vine atunci când trebuie să o faci doar cu persoana pe care o placi cu adevărat și să încerci să nu-ți pierzi prea multă energie încercând să faci pe plac tuturor. Dacă ești carismatică și sociabilă doar cu acea persoană, cu siguranță vei avea mai mult succes.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Este posibil ca mulți să nu știe acest lucru, dar există mai multe tipuri diferite de flirt.

Unele stiluri sunt mai jucăușe, în timp ce altele sunt mai seducătoare și vizează cucerirea viitorului partener. Când flirtezi, tinzi să te încadrezi în ultima categorie. S-ar putea să fii puțin prea serioasă și dramatică la început, mai ales dacă tocmai v-ați cunoscut. Cel mai bine ar fi să menții interacțiunile degajate, lejere și distractive.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Ca Săgetător, știi să-i faci pe oameni să zâmbească.

Ai un simț al umorului jovial și o personalitate plină de surprize. Cu toate acestea, atunci când încerci să flirtezi, trebuie neapărat să reduci din glume și să nu transformi totul într-un scenariu siropos! Femeile preferă introducerile simple, iar bărbații femeile directe.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Ideea de a flirta te agita. Poți fi ridicol de precaută atunci când vine vorba de iubire și te deschizi extrem de greu în fața cuiva.

Trebuie să îți amintești ceva: distrează-te! Zâmbește mai des și fă un contact vizual bun. Aceste două lucruri pot face chiar și cel mai mare dușman să pară atractiv. Plăcerea de a flirta vine din faptul că nu trebuie neapărat să-ți petreci restul vieții cu acea persoană. Deții controlul absolut!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Te-ai născut în cea mai rebelă și excentrică zodie.

Nu ți-e frică să fii ciudată sau să încerci lucruri noi pe loc. Acestea pot fi bile albe atunci când vine vorba de flirt, deoarece persoana respectivă va fi atrasă de natura ta spontană. Cu toate acestea, poate încerci să păstrezi anumite secrete ale tale până la a doua întâlnire măcar. Nu ai vrea să-l intimidezi prea mult încă din prima!
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Ești una dintre cele mai introvertite zodii. Poți fi destul de retrasă și pierdută în propriile gânduri.

Pentru a avea mai mult succes în dragoste, asigură-te că faci contact vizual cu persoana respectivă, cât mai mult. S-ar putea să-ți fie greu la început, dar exersând va începe să vină natural. Contactul vizual prelungit te poate face să pari mai atractivă, chiar și atunci când vorbești cu un străin pe care îl vezi pentru prima oară în viața ta, au descoperit studiile.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod