Horoscopul săptămânii 9-15 noiembrie. Proiectele și planurile Fecioarei încep să prindă contur

Fecioară, proiectele tale pot prinde contur în această săptămână, atât timp cât situația ta financiară este una stabilă.

 

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Astrele te vor ajuta în această săptămână să primești răspunsurile pe care le aștepți. Influențele lor benefice te invită să comunici deschis cu partenerul/a de viață și să favorizezi dialogul. Să spuneți amândoi ceea ce simțiți vă va ajuta relația prin ameliorarea tensiunilor și prin reconectarea unul la celălalt. Reușești să îți înțelegi perechea mai bine și să aveți o comunicare sănătoasă și productivă.

Săptămâna aceasta vei fi destul de fericit/ă și asta doar datorită contului tău bancar. În cele din urmă obții ceea ce îți dorești. Savurează situația actuală, însă fă-o cu prudență și moderație. În caz contrar, toate eforturile depuse până acum se vor duce pe apa sâmbetei. Acceptă și adoptă din acest moment un nou stil de viață, în care gestionarea banilor să fie primordială. Astfel, poți evita stresul unui portofel gol!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Săptămâna aceasta este despre comunicare. Cu cât vorbești mai mult și mai deschis cu partenerul/a de viață, cu atât liniștea și armonia va dăinui în căminul tău. Orice problemă ați întâmpina, veți găsi rezolvare doar discutând sincer unul cu celălalt. Dacă ești singur/ă, apar oportunități noi de cucerire.

Săptămâna aceasta se restabilește echilibrul financiar. Banii pe care îi vei obține acum sunt îndeajuns ca să îți aducă pacea binemeritată. Relațiile pe care le ai te ajută să evoluezi. La locul de muncă predomină armonia, ești generos/oasă cu timpul și cu experiența ta și vei fi răsplătit/ă.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Vei avea parte de provocări în această săptămână. Îți poți confrunta partenerul/a de viață pentru a scăpa de îndoieli. Cu toate acestea, evită aducerea în discuție a subiectelor prea sensibile. Analizează cu atenție ceea ce îți poate oferi jumătatea ta!

Dacă ai în plan să faci unele cumpărături mai serioase, în această săptămână este momentul ideal. Conturile tale bancare sunt în creștere, fie că ai reușit să economisești, fie un flux neașteptat de bani îți permite să te răsfeți și să îi răsfeți și pe cei dragi. Nu e nevoie să îți mai impui limite.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Preiei inițiativa în iubire și ai toate șansele să îți îndeplinești aspirațiile. Ești pe drumul cel bun, așadar continuă tot așa! Nu trebuie să mai stai cu capul plecat, ci să înfrunți realitatea cu curaj și îndrăzneală. Dacă ești singur/ă, scopul tău este să găsești pe cineva exact așa cum îți dorești. Și nu te vei lăsa până nu îți atingi țelul.

Dacă ai crezut întotdeauna în steaua ta norocoasă, atunci nu e nevoie să cauți mai departe după ea. E chiar deasupra ta și are grijă de situația ta financiară. Săptămâna aceasta te așteaptă câștiguri mari din diferite surse. Vei fi copleșit/ă de atâtea beneficii pe care le vei primi.

Leu(22 iulie - 22 august)

Sectorul sentimental îți creează probleme și nu te lasă să te relaxezi. Este posibil ca sentimentele tale să nu fie în ton cu cele ale partenerului/ei de viață sau ale persoanei pe care o placi, făcându-te să te simți foarte inconfortabil. Te simți neglijat/ă și frustrat/ă. Drept urmare, scapă de acele relații care te țin captiv/ă în nefericire.

Săptămâna aceasta îți va fi greu să revizuiești toate dorințele tale materiale, dar este necesar, poate chiar urgent să faci acest lucru. Indiferent dacă exagerezi cu cumpărăturile sau nu, trebuie să îți reechilibrezi sectorul financiar, care se află într-o poziție dificilă în acest moment. Rezumă-te la cheltuielile esențiale și refuză-le pe cele care care nu sunt importante. De asemenea, uită de cadourile pentru cei din jur, chiar nu sunt prioritare!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dacă ești singur/ă, prioritatea ta este să îi acorzi mai multă atenție persoanei pe care o placi. Acest lucru te poate aduce tot mai aproape de relația mult dorită. Dacă ești implicat/ă într-o relație serioasă și de lungă durată, va exista mai multă înțelegere și comunicare între tine și persoana iubită.

Proiectele tale pot prinde contur în această săptămână, atât timp cât situația ta financiară este una stabilă. Fă tot posibilul să o menții așa, evitând cheltuielile impulsive și mofturile. Relațiile pe care le ai îți pot scoate în față oportunități grozave, cum ar fi activități unice, muncă mai puțin stresantă și suficienți bani.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Mintea ta este ocupată cu lucruri care nu au nicio legătură cu dragostea. Nu ai cum să știi ce se întâmplă cu viața ta sentimentală atât timp cât nu îi acorzi atenție. Ești lucid/ă și plin/ă de bun simț, așa că poți profita de aceste calități pentru a cuceri pe cineva. Puterea ta de seducție este încă bună, trebuie doar să o pui în aplicare. Cu toate acestea, dacă dai de superficialitate, te vei întoarce de unde ai venit.

Ce bine o duci cu banii! În cele din urmă, venitul tău își revine și te poți relaxa cu adevărat. Tot ce trebuie să faci este să ai grijă de sursă, astfel încât totul să vină în continuare cu fluiditatea de până acum. 

Citește și: Are gânduri serioase cu tine? Zodia lui îți poate oferi răspunsul

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nicio chestiune nu va rămâne nerezolvată în această săptămână. Vei primi răspuns la orice nelămurire pe care o ai în ceea ce privește dragostea. Comunicarea te va ajuta să uiți de frământări și să te reconectezi cu partenerul/a de viață la un nivel mai profund.

Cele mai îndrăznețe dorințe ale tale se pot împlini în această săptămână. Ai suficienți bani cât să îți permiți nu doar să visezi la tot ce îți dorești tu, ci chiar să obții. În ceea ce privește munca, poți face acum alegeri durabile și profitabile.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă ești singur/ă, astrele încurajează întâlnirile și te ajută să dezvolți strategiile potrivite pentru a-ți găsi sufletul pereche. Profită de această conjunctură pentru a trăi din plin de viață și de a te bucura de prezent cu prudență. Dacă ești implicat/ă într-o relație, te bucuri de un flashback care îți va anima zilele și nopțile. Fructele interzise te ispitesc, deci ia în calcul riscurile!

În ceea ce privește oportunitățile, contactele noi sunt benefice. În mare parte, venitul tău va crește datorită relațiilor tale. Dacă ai un proiect în derulare sau unul pe viitor, vei găsi modalități avantajoase de a-l realiza. Influențele sunt favorabile, te afli sub protecția astrelor. Banii nu mai sunt o problemă, talentul tău este recompensat.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Iei săptămâna cu asalt, ți-ai recuperat complet energia, te afli într-o formă excelentă, ești plin/ă de optismt și faci pași mari și importanți. De ce? Pentru că dragostea pe care o trăiești este sursa bunăstării tale. Norocul este prezent în viața ta amoroasă, este momentul ideal pentru planuri noi de cuplu. Logodna sau căsătoria ar însemna fericirea supremă pentru tine.

Liniște sufletească și odihnă, despre asta este vorba în această săptămână. Într-adevăr, atunci când o duci bine cu banii îți poți permite o astfel de pauză. Cu toate acestea, nu lungi prea mult această latență, pentru că există riscul să îți ieși din ritm. Încarcă-ți bateriile și revino la muncă!

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Lipsa stabilității sentimentale te face să fii irascibil/ă în această săptămână. Să vorbești deschis cu persoana iubită este cea mai bună soluție. Dezvăluie-te așa cum ești! Dacă ești singur/ă, personalitatea ta atrage oameni impetuoși și obositori, care s-ar putea să-ți ceară prea mult. Schimbă-ți puțin atitudinea!

Întârzierile legate de bani te pun în dificultate în această săptămână. Dacă te bazezi că cineva îți va restitui o sumă de bani, ia-ți gândul de la asta. Situația ta se va îmbunătăți odată cu venirea weekendului, însă va fi prea târziu ca să mai poți face ce îți doreai.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Este o săptămână bună pentru tine în cazul în care ești singur/ă și disponibil/ă emoțional. Este foarte important să lași trecutul în urmă dacă vrei ca viitoarea relație să fie una de succes. Ca și cuplu, tu și persoana iubită vă veți apropia mai mult datorită unui eveniment nu tocmai plăcut.

Totul merge atât de bine în ceea ce privește banii încât vrei să cumperi totul. Cumpărăturile impulsive nu vor fi o problemă, pentru că ți le poți permite. Oferă, dăruiește zâmbete și fericire, acum chiar poți face viața celorlalți mai bună.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod