Frumuseţea ta: Cum să arăţi bine cu bani puţini. Mici trucuri

Când vine vorba despre frumuseţe, multe femei sunt de părere că ai nevoie de foarte mulţi bani pentru a te întreţine şi pentru a arăta mereu bine.

Nu de puţine ori am auzit afirmaţia: "arată bine pentru că îşi permite să cheltuie foarte mult pe tratamente de înfrumuseţare scumpe". Dar cât de adevărată este această vorbă? Nu în totalitate, sunt tentată să răspund dacă mă gândesc la toate femeile frumoase pe care le cunosc şi care se întreţin cu foarte puţini bani.

Produse naturale


O soluţie foarte simplă, la care apelează tot mai multe persoane (chiar şi vedetele internaţionale) este înlocuirea cremelor hidratante sau antirid scumpe cu uleiuri naturale. Ştiai că uleiul de argan luptă împotriva ridurilor şi îţi hrăneşte pielea, dar că uleiul de susan absoarbe o parte din razele UV? Cu ajutorul lor, poţi să ai o piele de invidiat fără să cheltui o avere.

Citeşte şi:

5 uleiuri naturale care-ţi fac tenul sexy şi sănătos

Măşti făcute în casă

Orice femeie ştie că pentru a avea un ten perfect are nevoie de măşti hrănitoare şi tratamente hidratante.Acelaşi lucru e valabil şi pentru păr.O podoabă capilară bogată, frumoasă şi sănătoasă are nevoie de o îngrijire specială.Dar ce ai zice să înlocuieşti măştile tale din saloane sau din magazin cu cele pe care ţi le faci singură acasă.

Citeşte şi:

5 uleiuri care-ţi rezolvă problemele tenului, părului şi unghiilor

De cele mai multe ori, ingredientele minune care te pot ajuta să ai un ten perfect sau un păr strălucitor se găsesc chiar în cămara ta sau în frigider.Mierea de albine, avocado,  maioneza, iaurtul sau bananele sunt excelente pentru măşti care-ţi redau sănătatea tenului sau a părului.

Citeşte şi:

5 măşti cu argilă care te scapă de acnee şi te întineresc

Înlocuieşte exfoliantele

Pentru o piele fină şi catifelată, femeile folosesc diferite produse pentru exfoliere. Dar ce ai zice să înlocuieşti toate gelurile sau cremele exfoliante (care costă ceva) cu ingrediente naturale, pe care le ai prin casă, şi care elimină celulele moarte şi îţi lasă o piele frumoasă. Zahărul brun, mălaiul sau cafeaua sunt perfecte pentru un gomaj eficient.  

Citeşte şi: 

5 exfoliante eficiente, ieftine şi care nu-ţi distrug pielea

Zaţul de cafea, duşmanul celulitei

În lupta ta cu celulita ai cheltuit foarte mult pe creme foarte scumpe care-ţi promiteau rezultate imediate. Dar parcă nimic nu te-a mulţumit. Ştiai că cele mai multe dintre ele au ca ingredient principal cofeina? Aşa că nu mai arunca zaţul de cafea şi obişnuieşte-te ca la fiecare duş să-l foloseşti pe post de scrub. Amestecă-l cu puţin gel de duş ca să obţii o pastă şi maseză-ţi cu ea zonele cu celulită. Dacă ai să faci din acest ritual un obicei, vei vedea rezultatele. De asemenea, împachetările cu cafea dau rezultate. 

SPA acasă

Toate femeile iubesc centrele SPA. Dar pentru a te bucura de răsfăţul şi beneficiile din aceste locuri nu trebuie să mergi mereu într-un astfel de centru. Îţi poţi face în baia de acasă un adevărat SPA, pentru relaxare. O muzică în surdină, lumânări aprinse, un parfum plăcut şi o cadă plină cu spumă sunt câteva elemente de care ai nevoie. Adaugă în apa de baie uleiuri esenţiale care vor contribui la obţinerea efectului relaxant. Poţi să foloseşti ulei de migdale sau de germeni de grâu pentru hidratare. Foarte important este să le adaugi chiar înainte de a intra in apa, dacă vrei să beneficiezi de propietăţile lor. De asemenea, poţi să adaugi în apa de baie lapte praf,  care datorită acidului lactic va exfolia delicat celulele moarte.

Sărurile de mare sunt şi ele perfecte pentru relaxare. Poţi încerca sărurile de la Marea Moartă, care datorită numărului mare de minerale pe care le conţin au un efect de detoxifiere asupra întregului organism. Nu uita de uleiurile esentiale. Adaugă câteva picături în apă şi pielea ta se va relaxa imediat. Alege arome ca lavanda, iasomia sau ylang-ylang

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod