Frumuseţea ta: 7 obiceiuri proaste care-ţi agravează acneea. Evită-le!

Acneea este o problemă întâlnită tot mai des la persoane de toate vârstele, indiferent de sex. Iar în foarte multe situaţii, acneea refuză să dispară chiar dacă ritualul de îngrijire este unul adecvat

Frumuseţea ta: Tratamente de întreţinere cu căpşuni. Descoperă cum te ajută

În această perioadă a anului, căpşunile sunt fructele momentului. Pline de vitamine şi minerale, sunt perfecte pentru sănătate, dar şi pentru frumuseţea ta. Chiar dacă până acum le priveai doar ca pe un desert delicios, de acum înainte le vei folosi şi ca ingrediente pentru tratamentele tale de înfrumuseţare.

Cearcănele tale: De ce apar şi cum poţi să scapi de ele

Cearcănele sunt, pentru foarte multe femei, un adevărat motiv de stres. În unele cazuri sunt o moştenire genetică, iar dacă eşti în această situaţie nu ai altceva de făcut decât să înveţi să le acoperi cu ajutorul machiajului. Însă, în cele mai multe cazuri cearcănele sunt cauzate de oboseală, nopţi nedormite, prea multe ore petrecute în faţa calculatorului şi alte activităţi cotidiene care ne obosesc ochii.

Colecţia la Selection Caron, acum şi în România prin Beautik Haute Parfumerie

Beautik Haute Parfumerie a lansat, exclusiv în România, colecţia Caron La Selection în cadrul unui eveniment extravagant.

5 alimente care-ţi hidratează tenul şi te ajută să arăţi minunat

Dacă foloseşti zilnic creme hidratante şi respecţi toate regulile de îngrijire pentru un ten frumos, dar cu toate astea pielea ta nu arată aşa cum ţi-a dori, înseamnă că este momentul să acţionezi şi din interior.

Frumuseţe: Obiceiuri proaste pe care le faci zi de zi şi-ţi îmbătrânesc pielea

Toate femeile îşi doresc un ten perfect, fără riduri, până la adânci bătrâneţi. Însă, cum aşa ceva nu e posibil apelăm la tot felul de creme și tratamente care să ne ajute să încetinim procesul de îmbătrânire. Dar știai că unele obiceiuri pe care le faci în viața de zi cu zi nu fac altceva decât să-ți saboteze încercările de a amâna apariția ridurilor? Află care sunt acestea și încearcă să le eviți.

Cum ajută mierea de albine tenul cu probleme

Mierea de albine este folosită în tratamentele cosmetice de zeci de ani datorită calităţilor sale nutritive, de vindecare şi de hidratare. De asemenea, are un conţinut bogat de vitamine (B1, B2, B5, B3, A, C, D şi K), acizi organici, săruri minerale, potasiu, magneziu, fosfor, calciu şi sodiu ceea ce o face un bun calmant, cicatrizant, tonifiant și antioxidant.

Machiaj de vedetă: Anca Serea, sexy pentru o şedinţă foto incendiară

Zilele trecute ne-a vizitat la studio Anca Serea, vedeta Prima TV. Ne-am pregătit pentru o şedinţă foto, realizată în colaborare cu showroom-ul M. Marquise şi fotograful Vali Brabulescu.

Modele pentru unghii scurte!

Pentru că știu că multe dintre voi preferați unghiile scurte, astăzi m-am gândit să vă arăt câteva modele pe care le-am purtat pe vremea când aveam unghiile scurte sau le-am făcut altor

O manichiură sclipitoare pentru fete îndrăzneţe

Azi o să vă arăt manichiura pe care o port în acest moment. În ultima vreme îmi făcusem numai picturi aşa că am luat o pauză şi mi-am făcut ceva cu glitter şi pietricele. Da, aţi ghicit

Manichiură tropicală

În speranţa că astfel vom convinge vremea să se încălzească mai repede, astăzi m-am decis să vă arăt una dintre cele mai apreciate manichiuri ale mele - apus tropical pe o mână şi

Exfolierea tenului. Cât e de importantă și la ce te ajută

Exfolierea tenului este un ritual de înfrumusețare pe care toate femeile, indiferent de vârstă și tipul de ten, ar trebui să-l folosească. Cu ajutorul unui gomaj reușim să îndepărtăm celulele moarte și impuritățile care ne acoperă tenul.

Omuleţi îndrăgostiţi pe unghii

Astăzi vă voi arăta un design foarte drăguţ pe care l-am făcut pe unghiile surorii mele si care sunt sigură că o să vă placă.  Este o manichiură poate mai potrivită pentru ziua

5 trucuri care-ţi şterg oboseala de pe faţă

Pentru multe femei o perioadă mai stresantă înseamnă, pe lângă problemele de ordin material sau sentimental, şi probleme ale tenului. După nopţi nedormite, griji sau alte motive de stres, tenul nostru începe să se revolte.

7 noi tratamente extreme de înfrumuseţare. Tu le-ai încerca?

Că femeile sunt dispuse să îndure orice pentru frumuseţe, se ştie (să nu uităm de proverbul: baba suferă la frumuseţe), dar să ajungă să folosească placentă sau excremente de râme pentru a avea un ten perfect este, pentru unii, prea mult.

Trucuri pentru buze senzuale

Buzele tale pot fi foarte sexy, dacă înveţi să le pui în valoare. Nu numai rujul sau gloss-ul ales este important, dar şi îngrijirea şi atenţia pe care le acorzi buzelor tale.

O manichiură care ţine o săptămână? Desigur!

Atunci când purtaţi o manichiură ca cea din poză, este normal să vreţi să o menţineţi cât mai mult, indiferent dacă a fost făcută de voi sau de altcineva. Unghiile din poză sunt ale mele

7 alimente care-ţi agravează acneea. Ce trebuie să eviţi?

Te demachiezi în fiecare seară, te dai cu loţiune tonică şi creme. Foloseşti produse speciale pentru tenul acneeic şi eşti foarte atentă la toate cosmeticele pe care le aplici pe faţa ta. Respecţi cu sfinţenie toate ritualurile de îngrijire şi ai mare grijă de tenul tău.

O manichiură perfectă acasă!

Azi o să vă spun câte ceva despre cum să aveţi o  manichiură superbă  fără să fie nevoie de o vizită la salon. Îngrijirea mâinilor şi unghiilor este importantă chiar dacă obişnuiţi

Dr. Oz: 4 efecte ale stării psihice care lasă urme pe tenul tău

Ştiai că starea ta psihică se reflectă pe tenul tău? Probleme dermatologice sunt strâns legate de modul în care te simţi, avertizează celebrul Dr. Oz.