Porţi permanent manichiură din acril? Iată ce efect poate avea asupra unghiilor tale!

Cine nu îşi doreşte o manichiură perfectă şi rezistentă săptămâni la rând? De aceea, construcţiile de unghii din gel sau acril sunt atât de populare şi par să fi revoluţionat industria frumuseţii.
Sunt o soluţie excelentă pentru o manichiură frumoasă, care rezistă fără probleme săptămâni întregi.

Prin urmare, nu este de mirare că unghiile din gel sau acril creează dependenţă. Odată ce ai început să le foloseşti, pur şi simplu nu mai poţi renunţa la ele. Dar această obsesie pentru o manichiură perfectă are consecinţe negative. Aşa cum o demonstrează o postare pe Twitter din 2016 care a devenit virală în prezent, unghiile false pot afecta extrem de mult sănătatea unghiilor naturale.


Bloggerul Amelia Perrin a postat pe contul său Twitter o fotografie cu unghiile sale complet distruse de purtarea continuă a manichiurii din acril. Unghiile sunt extrem de subţiate, deformate, iar patul unghiei pare înroşit şi afectat serios de manichiura cu acril. Imaginile demonstrează efectele distrugătoare ale manichiurilor false asupra unghiilor naturale.

Cele mai mari probleme par să fie provocate nu neapărat de unghiile din acril, ci de îndepărtarea lor incorectă. Un adeziv ieftin şi de proastă calitate se poate lipi mult prea puternic de patul unghiei.
Iar atunci când este îndepărtat, rupe efectiv un strat al unghiilor naturale. Tânăra povesteşte în postarea sa de pe Twitter că unghiile sunt atât de dureroase încât îi este foarte dificil şi să se spele pe cap.

În afară de îndepărtarea incorectă a unghiilor false, este posibil ca în acest caz problemele să fi fost provocate de folosirea continuă a manichiurii din acril pe o perioadă îndelungată.
Dacă porţi prea mult timp construcţiile din gel sau acril, unghiile tale naturale sunt sufocate şi devin fragile şi subţiri. De asemenea, pilirea suprafeţei unghiei în momentul aplicării acrilului pentru o mai bună aderenţă afectează şi mai mult sănătatea unghiilor.

Prin urmare, o pauză de câteva luni este esenţială pentru ca unghiile tale să se poată reface şi să-şi recapete rezistenţa. La fel ca în cazul oricărei alte proceduri de înfrumuseţare, folosirea excesivă a manichiurii din acril este extrem de dăunătoare, iar pauzele sunt esenţiale.

Amelia Perrin a apelat la un tratament cu biotină pentru a-şi reface unghiile, iar printr-o postare ulterioară a arătat că unghiile sale au început să se vindece.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod