În topul celor mai mediatizate şi mai bine plătite supermodele din lume se află trei brazilience absolut superbe: Gisele Bundchen, Adriana Lima şi Alessandra Ambrosio
Fără să apeleze prea mult la chirurgia estetică, unele staruri de la Hollywood reuşesc să arate absolut impecabil şi la peste 50 de ani. Ridurile le-au ocolit, iar muşchii perfect tonifiaţi le ascund cu siguranţă vârsta
Pe lângă fumat, consumul de alcool şi nopţile pierdute pe la petreceri, fostul supermodel britanic mai are un "viciu" care îi distruge pielea. Este vorba despre orele în şir petrecute pe plajă
Machiajul bronzant al întregului corp este o nouă modalitate prin care poţi avea pielea arămie fără efectele neocive ale razelor UV.
Una dintre cele mai sexy actriţe de la Hollywood, Jessica Alba, poate fi un exemplu de stil şi frumuseţe pentru femeile de pretutindeni.
Numită una dintre cele mai influente 100 de persoane din lume, Kate Middleton, devenită Ducesă de Cambridge după căsătoria cu Prinţul William al Marii Britanii, este un adevărat exemplu de stil şi frumuseţe pentru femeile de pretutindeni
Trendurile în ceea ce priveşte forma sprâncenelor au evoluat de la o extremă la alta de-a lungul anilor.
Fosta membră a trupei Pussycat Dolls se numără printre vedetele care se pot lăuda că au o formă fizică perfectă. Dar corpul tonifiat, părul strălucitor şi pielea sănătoasă se menţin cu efort şi sacrificii.
Te-ai plictisit de şaten şi ai vrea să fii blondă? Atunci cu siguranţă va fi nevoie să te decolorezi, proces care presupune un tratament foarte dur pentru podoaba ta capilară
Foloseşte această plantă cu beneficii extraordinare asupra sănătăţii şi în ritualurile tale de îngrijire. Poate combate cu succes acneea, celulita, ridurile, petele pigmentare sau pielea iritată.
Te-ai fi gândit vreodată să-ţi cureţi părul cu un amestec din scorţişoară şi amidon de porumb? Sau să-ţi netezeşti firele rebele cu o periuţă de dinţi?
Pielea ta are nevoie de o îngrijire atentă zi de zi pentru a întârzia cât mai mult posibil apariţia primelor semne de îmbătrânire.
Oboseala se acumulează treptat, fie că este cauzată de un ritm de viaţă alert sau de ore esenţiale de somn ratate. Iar efectele asupra tenului tău devin tot mai vizibile cu timpul
Tot mai multe femei preferă să-şi tatueze sprâncenele pentru a se putea bucura de ochi perfect şi estetic conturaţi. Această procedură este folosită adesea, nu numai pentru a corecta anumite defecte fizice, dar şi pentru a evidenţia zona dorită. Există însă şi unele riscuri de care ar trebui să ţii cont înainte să apelezi la tatuarea sprâncenelor.
De cele mai multe ori, femeile apelează la această procedură cosmetică pentru a ascunde semnele rezultate în urma unui posibil accident sau a unor probleme medicale, precum alopecia. Nu trebuie însă uitate cele care îşi doresc să imbunătăţească aspectul unor sprâncene mult prea subţiri sau scurte.
Contrar denumirii, tatuarea permanentă a sprâncenelor are o perioadă de viaţă de până la 5 ani. Aceasta se poate dovedi un avantaj important, deoarece permite femeilor să schimbe atât forma, cât şi culoarea sprâncenelor, odată ce această perioadă trece.
Iată 5 riscuri frumuseţe şi sănătate pe care le implică tatuarea sprâncenelor pe care este important să le ai în vedere:
1. O formă nedorită
Când vine vorba de frumuseţe, unul dintre principalele riscuri este obţinerea unei forme nedorite a sprâncenelor. S-ar putea ca tehnicianul care execută acest procedeu să nu fie foarte inspirat în momentul în care te ajută la alegerea modelului. De aceea, este recomandat să studiezi în avans portofoliul specialistului care se va ocupa de tatuarea sprâncenelor tale. Mai mult, este important să ţii cont de forma feţei în momentul alegerii medelului dorit.
2. Posibile răni
Unele persoane pot avea alergie la anumite substanţe folosite în timpul tatuării. Din păcate, acestea pot avea consecinţe pentru sănătate, mai exact, te poţi confrunta cu posibile cicatrice sau răni ce pot persista.
3. Culoarea nepotrivită
Alegerea unei culori nepotrivite este un alt risc la care te-ai putea supune în momentul în care decizi să-ţi tatuezi sprâncenele. Trebuie precizat faptul că nuanţa injectată îşi va schimba în timp culoarea. Cu alte cuvinte, negrul se poate transforma în verde, iar roşul în negru.
În ceea ce priveşte eliminarea unei culori nepotrivite, aceasta se poate realiza printr-o intervenţie cu laser, însă acest tip de procedură poate dauna firelor de păr. Poţi, însă, elimina acest risc printr-o discuţie purtată în prealabil cu tehnicianul tău. Acum este momentul să-ţi clarifici nelămuririle legate de acest procedeu.
4. Infecţii
Infecţiile sunt un alt risc la care te poţi supune în momentul în care hotărăşti să optezi pentru tatuarea sprâncenelor. Dacă nu este sterilizată, aparatură utilizată poate cauza infecţii. Astfel, este recomandat să te asiguri că toate ustensilele folosite sunt curate şi dezinfectate înainte de a fi folosite.
5. Granulom
Tatuarea sprâncenelor cu anumite substanţe poate duce uneori la formarea unui granulom. Acesta apare ca un nodul de dimensiuni mici în zona percepută de corp ca fiind străină. Un exemplu în acest caz este constituit de particulele din pigmentul tatuajului.
Astfel, pentru a putea îndepărta acest risc, specialiştii recomandă documentarea şi efectuarea unor teste care să ajute la depistarea posibilelor alergii.
Sigur nu şitiai că în bucătăria ta se ascunde o adevărată comoară pentru frumuseţe! Este vorba de bicarbonatul de sodiu, folosit atât pentru prăjituri, cât şi pentru curăţenie.
Pielea ta are nevoie de unele ingrediente care să combată problemele cel mai des întâlnite, precum deshidratarea, iritaţiile, acneea, punctele negre şi albe, apariţia ridurilor şi a petelor pigmentare.
Istoria folosirii retinoizilor, diverse forme ale vitaminei A, în îngrijirea pielii a început în urmă cu peste 40 de ani, când medicii dermatologi au descoperit că pacienţii cărora le-au fost prescrise creme pe baza de retinoizi pentru tratarea acneei aveau la finalul tratamentului pielea cu un aspect vizibil îmbunătăţit.
Desenele pe unghii atrag întotdeauna atenţia şi admiraţia celor din jur. Iar modelele tematice pentru primăvară şi Paşte, precum iepuraşi, flori sau ouă încondeiate sunt perfecte pentru a fi pictate pe unghii.
Indiferent cât de greu sau cât de repede îţi creşte părul, dacă îl vrei lung, atunci cu siguranţă eşti nerăbdătoare. Dar timpul nu este singura investiţie pe care trebuie să o faci. Pentru a creşte sănătos, strălucitor şi rezistent, părul tău are nevoie de ajutor.
Pentru ca dupa iesirea din iarna fata trebuie rehidrata pentru a-si
capata stralucirea pierduta datorita frigului, va recomandam cateva
retete utile tuturor tipurilor de ten.
Retetele sunt recomandate de Marinela Ionescu, cosmeticiana la salonul
Stil:
Masca cu portocala
Folositi 2 lingurite zeama de portocala, o lingurita de miere, o lingurita
lapte praf, o fiola de vitamina E.
Omogenizand si aplicand aceasta masca cu efect astringent, veti avea
suplete si tenul va fi vitaminizat.
Masca cu banana
Folositi un sfert de banana, un ou (galbenus pentru tenurile uscate si
albus pentru tenurile grase), o lingurita cu miere, caimac de lapte.
Aceasta masca este potrivita pentru tenurile vestejite si nevitalizate
dupa iarna.
Masca cu morcov
Morcovul este bogat in vitamina A si ajuta la refacerea epidermei.Trebuie
dat prin razatoare un morcov si stors printr-un tifon cu care se sterge
fata. Este folositor pentru tenuri obosite, lipsite de prospetime.
Morcovul mai poate fi amestecat cu caimac de lapte/ smantana sau drojdie
de bere. Astfel combinat, revitalizeaza tenul, il tonifica, inmoaie si
catifeleaza pielea.