Unghiile migdală, forma în tendițe pentru 2019. 15 idei de manichiuri

Îmi plac florile, câinii și pisicile. Îmi place să fiu la curent cu toate noutățile din modă. Cel mai mult îmi place să scriu despre modă, frumusețe și vedete.
Îmi plac florile, câinii și pisicile. Îmi place să fiu la curent cu toate noutățile din modă. Cel mai mult îmi place să scriu despre modă, frumusețe și vedete.
Cu o fomă mai ascuțită decât cea ovală și mai puțin "periculoasă" decât stiletto, unghiile migdală rămân o tendință importantă în materie de manichiuri și anul acesta.
Inspirată de aspectul migdalelor, această formă de unghii este mai lată la bază, rontunjită la margini și cu un vârf ușor ascuțit.

"Migdala rămâne în trend, doar că a luat mai multe forme. În acest an vom întâlni mai multe tipuri de migdale, pentru orice gust sau dress code, de la clasic la avangard.
Indiferent de tipul de migdală ales, ea rămâne cea mai feminină și elegantă formă"
, declară Tatiana Litvinov, World Nail Champion şi trainer internaţional.

Dacă îți plac formele ascuțite, dar ți-e teamă să le încerci pe cele care par de-a dreptul periculoase sau incomode, atunci migdala este alegerea perfectă pentru tine.
Este o formă practică, feminină și elegantă.
Iar cel mai mare avantaj este acela că se potrivește oricărei forme naturale a unghiei.

De asemenea, este forma ideală pentru nail art, având o suprafață suficient de lată pentru a crea modele interesante. Și pentru că este asemănătoare cu aspectul natural al unghiei, migdala este o manichiură potrivită pentru orice ocazie, de la birou și până la evenimente speciale, inclusiv pentru propria nuntă.

Descoperă 15 manichiuri stil migdală din care să te inspiri.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod