7 tunsori ideale pentru mignone

Așa cum hainele și pantofii te pot ajuta să-ți alungești vizual silueta, la fel și tunsoarea pe care o alegi te poate face să pari mai înaltă. Descoperă care sunt tunsorile ideale pentru mignone.
Cele mai bune alegeri pentru mignone sunt întotdeauna tunsorile scurte. Acestea reușesc să ofere un look elegant și sofisticat, iar în același timp te ajută să pari mai înaltă. La polul opus se află părul lung și foarte lung, care te dezavantajează dacă ești mică de înălțime. Părul lung atrage privirea în jos, iar cu cât este mai lung cu atât vei părea și mai scundă. Iată ce tunsori să alegi dacă ești mignonă:

Bob

Tunsoarea bob este în tendințe de mult timp, fiind una dintre cele mai longevive tunsori. A apărut în anii '20, iar de atunci este o constantă în ceea ce privește tunsorile șic pe care numeroase femei din întreaga lume le aleg.
Tunsoarea bob este perfectă pentru mignone. Atrage privirea asupra chipului, pe care îl încadrează și îl pune în evidență, reușind astfel să creeze iluzia unei siluete alungite.

Citește și: Tunsori cu breton pe o parte. 20 de idei din care să te inspiri

Pixie

Tunsoarea pixie poate fi de multe tipuri, însă orice stil ai alege, în mod sigur te va avantaja dacă ești mignonă. Este o tunsoare ideală pentru femeile mici de statură pentru că lasă gâtul liber și le ajută astfel să pară mai înalte.

Midi

Dacă nu ești adepta tunsorilor foarte scurte, atunci poți opta pentru părul de lungime midi. În cazul acestui look, părul ajunge până la nivelul umerilor și face ca partea superioară a corpului să pară mai alungită.
De asemenea, este lungimea care îți permite să realizezi unele coafuri care au același efect vizual de alungire a siluetei, așa cum sunt cocul sau coada înaltă.

Bob carre

Bobul carre se remarcă prin breton și onduleuri discrete sau părul dat pe o parte. În afara faptului că îți oferă un aspect șic și sofisticat, bobul carre te face să pari mai înaltă. Este una dintre cele mai trendy tunsori ale acestui an și se potrivește indiferent de textura părului, însă arată cel mai bine în cazul părului ușor ondulat.

Lob

În cazul în care ești mignonă și ai fața rotundă, tunsoarea lob este ideală pentru tine.
Lobul sau bobul lung are un aspect modern și interesant, mai ales dacă alegi stilul cu vârfuri perfect drepte. Îți pune în valoare bărbia și astfel te face să pari mai înaltă. Este tunsoarea preferată a vedetelor și fashionistelor, fiind în tendințe deja de câțiva ani.

Garçon

Tunsoarea garçon este o tunsoare clasică, ce revine în tendințe cu regularitate. Este o tunsoarea care acoperă urechile și expune gâtul, ceea ce adaugă volum în partea de sus a capului și creează un efect vizual de alungire. Te face să pari mai înaltă și în același timp îți oferă o alură relaxată și sexy.

Mullet

Un alt stil care a avut parte de o revenire spectaculoasă în tendințe este tunsoarea mullet.
Este inspirată din stilul anilor '90, iar vedetele și influencerițele par să fi făcut o adevărată pasiune pentru acest stil nonconformist. Mai scurtă în partea din față și puțin mai lungă la spate, cu părul filat și tuns în șuvițe inegale, tunsoarea mullet te va ajuta să pari mai înaltă și să ai un aspect rebel și cool.

Foto: brightside.me
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod