Tunsori cu breton pe o parte: 20 de idei din care să te inspiri

Tunsorile cu breton pe o parte sunt întotdeauna în tendințe pentru că sunt versatile și ușor de coafat. Descoperă câteva idei de tunsori și coafuri pe care să le încerci.
Bretonul pe o parte este o alternativă mult mai ușor de întreținut pentru bretonul drept. În același timp, bretonul pe o parte se potrivește mai bine oricărei forme a feței și se adaptează perfect pentru orice textură a părului. 

Pentru că se continuă treptat în lateral, bretonul pe o parte este o alegere bună dacă nu vrei o tunsoare dificil de întreținut. De fapt, poate fi pasul următor atunci când ai deja un breton drept pe care vrei să-l lași să crească. Șuvițele în creștere se vor integra foarte bine sub forma unui breton pe o parte.
Există multe moduri în care poți purta o astfel de tunsoare. Iată câteva idei pentru bretonul pe o parte:

Breton filat


Filarea bretonului oferă continuitate părului și face ca bretonul tău să se integreze perfect în lungime.

Cărare nedefinită


Dacă vrei o tunsoare foarte ușor de coafat, atunci optează pentru un breton cu o cărare nedefinită. Părul tău va avea un aspect relaxat și sexy, fără să fii nevoită să te coafezi zi de zi.

Breton ondulat


Bretonul pe o parte este varianta excelentă pentru părul creț sau ondulat. Alege un breton mai lung, care este mult mai ușor de întreținut decât unul scurt.
Textura naturală a părului tău va face ca bretonul pe o parte să arate și mai bine.

Breton lung


O altă opțiune interesantă este bretonul lateral lung. Este o alegere bună dacă nu ești încă sigură că vrei sau nu breton. Șuvițele laterale sunt ideale pentru a oferi un plus de volum, iar un avantaj important este acela că poți multa bretonul pe partea cealaltă atunci când vrei să faci o schimbare.

Breton cu mult volum


Bretonul voluminos în stil retro are parte de o revenire majoră în ultima perioadă. Este vorba despre acel breton lateral cu bucle masive, care oferă mult volum și un aspect sexy și feminin.
Folosește un spray pentru texturare și o perie rotativă pentru a obține acest efect.

Breton micro


Un breton micro poate fi suficient de lung încât să îl poți da pe o parte astfel încât să obții un look clasic, în stil Audrey Hepburn.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod