Coafuri de seară pentru fața ovală. 30 de idei

Fața ovală este considerată forma feței cu proporții perfecte și există numeroase tunsori și coafuri care ți se potrivesc dacă ai această formă a chipului. Descoperă cele mai frumoase coafuri de seară pentru fața ovală pe care să le încerci

Coafuri de seară pentru fața ovală: Bucle masive


Ți se pare că nu reușești niciodată să-ți faci bucle frumoase, iar ondulatorul parcă te urăște? Secretul este să alegi buclele masive, voluminoase, care au un aspect retro. După ce ți-ai ondulat părul, piaptănă-te pentru a separa buclele și a obține acel efect retro deosebit. Atunci când îți pieptăni buclele reușești să camuflezi eventualele greșeli de ondulare. Vei obține valuri voluminoase de păr care arată excelent. Nu uita să aplici puțin ser pentru netezire sau un ulei pentru strălucire care va ascunde firele rebele.

Citește și: Coafuri simple de făcut acasă.
50 de idei

Coafuri de seară pentru fața ovală: Părul prins cu agrafe


Dacă nu ai nicio idee cum ai putea să te coafezi pentru un eveniment special, atunci poți încerca un truc foarte simplu. Trasează o cărare adâncă pe o parte, folosește un gel de păr pentru a netezi perfect părul de-a lungul cărării și fixează-ți părul cu câteva agrafe. 

Coafuri de seară pentru fața ovală: Coc lejer


Cocurile lejere, prinse la spate sub forma unor noduri de păr sunt excelente pentru un look de seară. Nu trebuie să te străduiești să obții un coc perfect definit.
Folosește un spray pentru texturarea părului, apoi prinde părul într-o coadă la spate. Răsucește coada în jurul bazei sale și fixează vârful sub elastic sau cu ajutorul unor agrafe. Poți lăsa libere câteva șuvițe care să-ți încadreze chipul.

Coafuri de seară pentru fața ovală: Coada înaltă


La fel ca și cazul unei cozi simple la spate, coada înaltă poate arată senzațional dacă știi cum să o adaptezi pentru un eveniment de seară. Stilul perfect netezit, cu părul drept, este o opțiune foarte bună în acest caz, la fel și coada voluminoasă.
De asemenea, poți să prinzi coada cât mai sus și să ondulezi lejer părul, lăsând câteva șuvițe libere care să-ți încadreze chipul.

Coafuri de seară pentru fața ovală: Păr perfect drept


Fie că ai părul lung, fie că ești tunsă bob, părul perfect drept arată excelent și este foarte simplu de realizat. Ai nevoie doar de o placă de păr și un ser pentru strălucire. Este una dintre cele mai simple coafuri de seară pentru fața ovală și nu numai.

Coafuri de seară pentru fața ovală: Coafură cu bentiță plușată


Bentițele plușate sunt în tendințe de câteva sezoane și sunt accesoriile perfecte pentru coafurile de petrecere.
Alege o bentiță dintr-un material cu aspect prețios precum catifea sau saten, decorată cu cristale sau perle, pentru un efect statement.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod