Aceeași ținută, siluete diferite. Două prietene care ne învață să ne iubim corpul!

Două prietene ne prezintă cum arată aceeași ținută pe două tipuri de corp diferite, iar rezultatul este o lecție de viață!

Prietenele Denise Mercedes și Maria Castellanos au luat social media cu asalt datorită unei tendințe virale, și anume TikTok. Cele două prietene fac ceva destul de simplu: ambele îmbracă aceeași ținută și ne prezintă cum arată aceasta pe două corpuri diferite.

Importanța muncii lor nu poate fi subestimată. Moda nu se potrivește oricui, dar dragostea pentru propriul corp te face să arăți bine indiferent de ținuta pe care o porți.

Poate te interesează și: Cum să porți blugii cu pulover precum fashionistele.

20 de ținute

Denise și Maria sunt două bune prietene care locuiesc în New York. După ce au devenit virale pe TikTok pentru videoclipurile lor drăguțe și distractive prin care își arată diferitele ținute, ele și-au creat propria campanie de hashtag. Apoi, femeile de toate formele și dimensiunile au început să-și posteze propriile poze. O mulțime de astfel de prietene din întreaga lume s-au alăturat pentru a ne arăta cum arată aceleași haine pe corpuri diferite.

Sursă: mariacastellanos_ri/denisemmercedes

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod