Ciudatenii sexuale (VI)


Jogging-ul, mai bun decat sexul


Suedezele fug de sex sau, mai bine zis, suedezele prefera sa faca jogging decat sa faca sex. De ce? Practicarea jogging-ului le asigura o satisfactie rapida, pe cand sexul... ai nevoie de preludiu, vorbe dulci, iar toate acestea dureaza, iar satisfactia poate sa nici nu apara, asa ca mai bine dai o tura in jurul blocului decat sa te chinui aiurea, nu? La noi, se pare ca sexul e pe primul loc, judecand dupa locul 3 pe care il ocupam in Europa in ceea ce priveste numarul de cazuri de obezitate.

Sex... in zbor


Sexul la fereastra dauneaza grav sanatatii, mai ales cand nu te asiguri in caz de accidente. O femeie din Germania, casatorita, a cazut de la etajul unu in timp ce facea sex cu alt barbat, care, "intamplator", nu ii era sot.
Cum "ulciorul nu merge de multe ori la apa", neastamparata a cazut de la etaj, spargandu-si capul si rupandu-si cateva oase, accident datorat miscarilor de frecare, placut de brutale, ale barbatului plin de avant. Iata un moment in care o parasuta era mai mult decat utila, pentru ca niciodata nu poti sti unde te duce orgasmul...

Daca un animal iti face avansuri, nu-l viola!


Asa cum a facut un barbat din Africa de Sud. Acesta a intretinut raporturi sexuale cu un pudel si asta pentru ca sarmanul patrupedul i-a facut ochi dulci.
"Victima", adica barbatul, sustine ca acea catea s-a plimbat prin fata lui si i-a facut avansuri. Imi si imaginez: cu o privire usor tampa (ca de catea excitata), un mers plin de senzualitate, un corp de pe care curgeau stropi de transpiratie (datorita gandurilor fierbinti), cateaua l-a ispitit pe african, iar pana la actul sexual nu a fost decat un pas. Ce viata de caine...

Branza + bere = Viagra


Bautorii de bere cu probleme in ale sexului sunt salvati: austriecii au inventat berea cu zer de branza si continut scazut de alcool care ii face zei in dormitor. Walder Senn se numeste berea si contine doua treimi bere din drojdie, malt, hamei, apa, o treime zer din branza, minerale si alcool 2,5%.
Barbatul tau va avea burta, dar macar te urca la cer cu performantele lui sexuale.

Chilotii lui de vampir


Dupa indispensabilii cu push-up, cristale Swarovski si alte minunatii, au fost lansati si chilotii barbatesti inspirati de Robert Pattinson. De la Dracula incoace, chiar ma intrebam cand vor aparea...

Noua inventie este special creata pentru barbatii care poarta blugi stramti sau pantaloni din stofa, subtiri. Astept cu nerabdare chilotii dupa chipul si asemanarea lui Lady Gaga, pentru femeile care vor sa se simta barbati urati sau barbatii care vor sa se simta femei urate, dupa caz.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod