O femeie suparata la intalnire cu iubitul ei

Cum îți dai seama că nu ești importantă pentru el? 8 semne că te folosește

Se poate întâmpla ca iubirea să nu-ți fie răsplătită cu aceeași monedă. Află cum îți dai seama că nu ești importantă pentru el şi că se foloseşte de tine!

1. Niciodată nu face planuri de viitor


Atunci când încerci să stabilești unde veți petrece Crăciunul, îți spune că el este omul momentului și că nu-și face planuri atât de îndepărtate. Nici vorbă să afli dacă își închipuie că-și va petrece restul vieții alături de tine și că veți trăi fericiți până la adânci bătrâneți.


2. Nu ești o prioritate pentru el


Dacă jobul, prietenii, hobby-urile și orice altă activitate îi ocupă cea mai mare parte a timpului, iar planurile și dorințele tale sunt constant ignorate sau puse pe ultimul plan, înseamnă că ocupi un loc mărginaș în existența lui, iar rolul tău nu este decât unul decorativ, ca să nu spună lumea că e singur. Dacă partenerul tău nu este implicat emoțional în relația voastră și nu acordă atenție dorințelor pe care le ai, este un semn sigur că nu faci parte din aspectele importante ale vieții lui.


3. Nu este niciodată interesat de felul cum te simți


Vorbește numai despre el, despre lucrurile pe care le face independent de tine și nu este niciodată interesat de ceea ce faci. Nu îți acordă niciodată atenție, nu te ascultă atunci când îi vorbești, încercând să schimbe subiectul ori de câte ori are ocazia, nu este interesat de felul cum te simți, dacă ești veselă sau tristă.
Întotdeauna e vorba despre el și numai despre el. Nu despre tine sau despre voi.


4. Nu contribuie la dezvoltarea relației voastre


O relație armonioasă presupune muncă din partea ambilor parteneri. Ai nevoie să știi că te poți baza pe el, că este un om de încredere care nu va da bir cu fugiții atunci când va fi nevoie de el. Dacă în relația voastră doar tu ești interesată și faci eforturi ca ea să funcționeze iar el așteaptă pasiv, indiferent la ceea ce se întâmplă, este un semn clar că nu faci parte din planurile lui de viitor și ar fi mai bine să nu-ți mai pierzi timpul cu el.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Grigore Roxana pe 24 Ian 2020, 22:08
    Mă simt folosită în relația de cuplu

    Este groaznic să te simți folosită într-o relație,aia nu se mai poate numi relație.Cel gmai bine este să renunți din timp la o asa relație.Raul trebuie tăiat de la rădăcină.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod