O femeie suparata la intalnire cu iubitul ei

Cum îți dai seama că nu ești importantă pentru el? 8 semne că te folosește

Femeie geloasa pe iubitul ei care sta pe telefon

5. Te minte sau îți ascunde diverse lucruri


Uneori este ok să îți ascundă anumite lucruri care te-ar putea răni și de care el nu se face vinovat, dar nu este în regulă să îți ascundă sau să te mintă în legătură cu lucruri importante care vă privesc pe voi și relația. Înșelarea încrederii partenerului denotă o lipsă de respect din partea celui care o face și este un semn elocvent că nu acordă o importanță prea mare partenerului. Atunci când îl prinzi cu ocaua mică, trebuie să cântărești cu grijă ceea ce s-a întâmplat și să iei cea mai bună hotărâre pentru tine.


6. Nu îi este dor de tine, chiar dacă nu vă vedeți mai mult timp


De obicei, atunci când iubești, aștepți cu nerăbdare reîntâlnirea cu persoana iubită. Uneori, chiar și câteva ore trec foarte greu atunci când cel pe care îl iubești nu îți este aproape.
Dar dacă după o perioadă de timp pe care o petreceți separat nu pare să-i fie de dor tine și să fie nerăbdător să te revadă, înseamnă că nu ești chiar atât de importantă pentru el pe cât credeai.


7. Deși vă vedeți de mai multă vreme, ezită să te prezinte familiei și prietenilor


Tu ești nerăbdătoare să-i cunoști familia și prietenii dar el nu dă semne că este prea dornic să o facă. Poate fi și un semn de timiditate dar, dacă te iubește, ar trebui să ardă de nerăbdare să împartă acest lucru cu toată lumea.
Dacă discutați despre asta și încearcă să amâne pe termen nedeterminat fără niciun argument bun, probabil că nu crede în viitorul relației voastre.


8. Tu ești mereu cea care are inițiativa


Tu îl suni, el nu te sună aproape deloc, tu faci planuri, el încearcă să le dejoace sau le acceptă fără niciun chef. Lasă-l să preia iniţiativa, nu-l mai suna, nu mai face planuri şi în funcţie de felul în care va reacţiona, poţi să iei cea mai bună decizie pentru tine.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Grigore Roxana pe 24 Ian 2020, 22:08
    Mă simt folosită în relația de cuplu

    Este groaznic să te simți folosită într-o relație,aia nu se mai poate numi relație.Cel gmai bine este să renunți din timp la o asa relație.Raul trebuie tăiat de la rădăcină.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod