Bărbat îndrăgostit

10 secrete ale limbajului corpului său care îţi arată că e atras de tine

Ai cunoscut pe cineva grozav şi te întrebi dacă şi el simte acelaşi lucru? Limbajul trupului său nu minte!

Dacă îţi e frică să îl întrebi dacă îi place de tine sau nu vrei să pari disperată, poţi obţine răspunsuri fără să ceri. Totul stă în limbajului trupului său şi de aici îţi vei da seama dacă e atras de tine!

Se îndreaptă spre tine
Dacă vorbeşte cu tine, iar partea superioară a corpului său este îndreptată spre tine, atunci s-ar putea să fii genul lui de femeie. Dacă vorbeşte cu tine şi stă cât mai departe de tine, aţi putea fi doar prieteni.

Se joacă cu părul său
Femeile obişnuiesc să se joace cu părul lor atunci când simt anxietate, excitare sau când sunt gata pentru a se cupla cu cineva.

Bărbaţii nu sunt cu mult diferiţi. Dacă el se joacă cu mâinile prin păr, atunci cel mai probabil şi el îşi doreşte să aibă de-a face cu tine.

Îşi umflă pieptul
În sălbăticie, un piept mândru exprimă sentimentul de încredere. Nu e prea mare diferenţa nici în cazul bărbaţilor. În cazul în care acesta ”se umflă în pene”, sigur vrea să te impresioneze, asta dacă nu e doar un narcisist furios.

Îţi atinge spatele
Nu te simţi bine atunci când un bărbat te atinge tandru pe spate? Dacă face acest lucru atunci când te conduce sau când merge alături de tine, atunci sigur te place.

Te atinge pe picior
Trebuie să existe un soi de respect atunci când faci asta, dar dacă el ajunge să îţi atingă coapsa, în mod clar vrea să îţi arate că îşi doreşte să se apropie tot mai mult de tine.

Îşi linge buzele
Faptul că îşi linge buzele poate fi un semn de anxietate sau de atracţie maximă.
Dar ia în considerare acest lucru, pentru că poate chiar te place!

Menţine contactul vizual

Contactul vizual este modalitatea de bază prin care poate spune că tu contezi pentru el. În timp ce unii oameni mai timizi evită să privească pe cineva direct în ochi, celor mai mulţi care sunt atraşi de o femeie li se blochează privirea.

Se apleacă spre tine
Dacă el se apleacă spre tine înseamnă că vrea să îţi simtă mirosul şi să se apropie dicret, dar tangibil de tine.

Te atinge
Nu e un accident, chiar dacă vrea să pară că te-a atins din greşeală.
Este doar un test să vadă dacă îi răspunzi la fel, mai ales dacă te-a luat de mână.

Îţi atinge părul
Îți îndepărtează o suviță rebelă? Este semn clar că te place!

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod