Cuplu

4 semne clare care îţi arată că vrea să fie cu tine

Relaţiile sunt complicate, iar motivele sunt numeroase. Cu toate acestea, un lucru de care trebuie să fii sigură este dorinţa lui de a fi împreună cu tine!
Poate mama lui se bagă prea mult în relaţia voastră sau există vreo fostă iubită de care nu poate scăpa, însă trebuie să fii convinsă că nimic din toate astea nu îl va opri să fie cu tine.

Dacă vrei să fii luată în serios şi cu adevărat dorită de partenerul tău, trebuie să nu accepţi orice şi să te gândeşti la tine. Spune nu relaţiilor pe jumătate, adică acelor bărbaţi care nu sunt în căutarea unui angajament serios. Nu trebuie să ai nicio îndoială cu privire la cel cu care eşti!

Descoperă 4 semne clare care îţi arată că vrea să fie cu tine:

Îţi face cunoştinţă cu prietenii lui


Dacă vă întâlniţi deja de ceva vreme şi încă nu te-a prezentat prietenilor lui, atunci cel mai probabil nici nu va vrea să facă acest lucru.

Nu se fereşte să se afişeze cu tine în public


Dacă te scoate la întâlniri în oraş fără să încerce să te ascundă, atunci e un semn bun. Dacă observi că alege locuri în care sunteţi rupţi de lume sau este crispat când ieşiţi în public, ar trebui să îţi pui un semn de întrebare.

Nu se teme să se asocieze cu tine pe reţelele de socializare


Dacă îţi dă doar mesaje private pe Facebook fără să fi devenit deja prieteni sau nu te urmăreşte pe Instagram, atunci cel mai probabil nu vrea să existe nicio punte de legătură între voi.

Te prezintă ca fiind iubita lui


Poate să te alinte în fel şi chip, dar dacă nu te consideră drept prietena lui, atunci cel mai probabil nu aveţi o relaţie serioasă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod