Infidelitate

Cele mai frecvente scuze ale persoanelor infidele. Nu le crede!

Atunci când partenerul tău te-a înşelat, te poţi simţi de parcă eşti singura persoană care a suferit o astfel de nedreptate. Nicidată nu te-ai fi gândit că ţi se poate întâmpla asta tocmai ţie, iar durerea este devastatoare.
Cu siguranţă nu eşti singura persoană care a trecut prin asta, iar scuzele penibile ale celor infideli sunt atât de comune şi le întâlnim la majoritatea celor care acţionează astfel.

Dacă ai fost trădată, mai mult ca sigur ai auzit măcar una dintre aceste scuze:

A fost doar sex, nu a însemnat nimic!

Dacă sexul este atât de lipsit de importanţă, de ce a trebuit să meargă în altă parte pentru a-l căuta? Când un bărbat spune că a făcut doar sex şi nu îi place de femeia respectivă, el are impresia că va scăpa.
Nu merită o a doua şansă şi nu merită crezut, trădarea lui a spus totul şi e posibil ca tu să nu însemni nimic pentru el!

Nu o voi mai face niciodată!

Dacă ai impresia că un bărbat a învăţat ceva din greşelile sale după ce ai aflat că te-a înşelat, greşeşti enorm. Dacă o face o dată, întotdeauna va fi un trişor. Şi chiar dacă eşti tentată să îl crezi şi să îţi faci iluzii, ispita mereu va fi acolo şi îţi va fi mereu teamă că se va repeta.

Îmi pare rău!

Da, îi pare rău că a fost prins.
Regretele unui infidel apar doar în momentul în care s-a aflat că te-a minţit. Narcisiştii nu se preocupă de sentimentele celor din jurul lor, dar se vor preface destul de bine. Dacă i-ar fi păsat de tine, nu ar fi făcut acest lucru. Răspunsul tău ar trebui să fie acelaşi, că îţi pare rău că ai pierdut timpul cu el!

Tu m-ai împins să o fac!

Infidelii au prostul obicei de a-l învinovăţi pe celălalt şi de a face tot ei pe victima. Ei nu ar fi înşelat dacă ar fi primit ceea ce îşi doreau sau alte astfel de scuze.
Nu contează care e partea ta de vină aici, pentru că nu există scuze pentru un astfel de comportament injust.

Am fost abuzat!

Sunt şi persoane care se scuză astfel şi vor să ne distragă atenţia de la adevărata problemă. Poate au fost abuzaţi în copilărie, dar asta nu nu le justifică comportamentul de acum, iar tu nu trebuie să te laşi păcălită!

Ea mă primeşte într-un mod în care tu nu o faci!


Poate că aşa este, dar asta se întâmplă pentru că nu îl cunoaşte. Dacă ar fi în locul tău, ar fugi cât mai departe de el! Dacă un bărbat îşi pune în pericol relaţia pentru ceva nou, înseamnă că se plictiseşte repede şi aşa va fi mereu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod