Iubire imposibilă

12 motive pentru care nu îţi găseşti un iubit

Să îţi găseşti marea dragoste poate fi o sarcină foarte dificilă uneori, mai ales dacă eşti o persoană complicată şi foarte pretenţioasă. Vezi ce faci greşit!
Ai un puternic simţ al identităţii. Ştii cine eşti, ştii ce vrei de la un iubit şi ce nu, ce crezi că funcţionează şi ce nu. Pe de-o parte, acest lucru este fantastic şi arată multă înţelepciune din partea ta, însă în acelaşi timp îţi diminuează şansele de a-ţi găsi un partener de viaţă, pentru că lista poteţialilor iubiţi se reduce simţitor din cauza pretenţiilor.

Eşti hiperintuitivă. Îţi faci prea multe griji şi faci presupuneri ce ar putea rupe relaţiile care nu au un fundament puternic.

Faci din relaţii un experiment. Fie eşti ataşată, fie eşti cu o persoană care nu este marea dragoste, ci mai degrabă o legătură intensă menită să te înveţe şi să te dezvolţi.

Scopul tău este altul decât dragostea. Înainte de toate, tu îţi doreşti să te realizezi pe cont propriu li abia apoi eşti dispusă să iubeşti complet şi profund.
Dacă te îndrăgosteşti prea din vreme, atunci consideri că nu vei mai fi în stare să faci celelalte lucruri importante pentru tine.

Nu te mulţumeşti cu nimic altceva decât cu sufletul pereche. Nu cunoşti noţiunea de mediu şi compromis în relaţie, tu vrei totul sau preferi să rămâi singură.

Mulţi oameni îţi oferă pasiune, dar cu puţini eşti compatibilă.
Pentru că eşti foarte profundă, îţi este foarte uşor să întâlneşti o dragoste nebună şi ai mulţi admiratori care te găsesc fascinantă. Dar să găseşti pe cineva care să îţi fie prieten, confident şi amant poate fi o provocare.

Nu eşti interesată să ieşi şi să cunoşti oameni pe căi moderne. Chiar dacă nu ai nimic contra întâlnirilor online sau a relaţiilor începute în cluburi, nu te regăseşti şi nu vei acţiona niciodată astfel.

Eşti o fire săritoare şi atragi oameni care au nevoie de ajutor, nu de dragoste. Te simţi cel mai bine atunci când eşti capabilă de a ajuta pe cineva care are cu adevărat nevoie.
Cu toate acestea, e crucial să îţi dai seama că trebuie să alegi un partener, nu un student sau un caz de caritate.

Nu îţi place să intri în joc.
Întâlnirile amoroase te obosesc şi te simţi total dezinteresată de această activitate pentru că nu e ceva instinctiv pentru tine, ci îţi cauzeazi mai mult stres decât distracţie.

Standardele tale sunt ridicate. Ceri mult de la tine, deci la fel procedezi şi cu posibilii viitori iubiţi. Chiar dacă acest lucru este de apreciat, el trebuie ţinut sub control, realizând că trebuie să accepţi atât calităţile, cât şi defectele. Nimeni nu este perfect!

Ai un bagaj în spate. Ca să fii ceea ce eşti acum a trebuit să faci faţă multor situaţii, să te chinui să evoluezi şi să înveţi din experienţe provocatoare pe care viaţa ţi le-a pregătit.
În timp ce acest lucru este de apreciat, problemele nerezolvate ar putea să îşi pună amprenta în implicarea unei eventuale relaţii.

Simţi frica la fel de intens ca şi iubirea. Cu cât îţi place mai mult de cineva, cu atât îţi e frică să nu îl pierzi. Tu nu doar iubeşti intens, tu simţi totul la maximum, iar asta stă uneori în calea lucrurilor bune care ar putea să ţi se întâmple.



 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod