Secretul lui James Bond: Daniel Craig stă în frigider ca să nu se îngraşe

La 44 de ani, actorul are un corp pe care orice femeie îl consideră irezistibil. Secretul trupului său perfect a fost dezvăluit de cotidianul britanic Daily Mail. Craig se supune unor temperaturi extrem de scăzute care stimulează circulația sângelui și îi oferă mai multă energie pentru exercițiile fizice pe care le urmează.

Bărbații fatali la care visează milioane de femei au noi metode pentru a se menține în formă. Astăzi nu mai e suficient să tragi de fiare și să iei vitamine ca să învingi limitele vârstei și să rămâi tânăr. Dacă despre Tom Cruise s-a scris că își face tranfuzii masive de sânge și că a mâncat placenta soției sale, Katie Holmes, după ce aceasta a născut, un alt sex-simbol masculin urmează o metodă revoluționară pentru se menține în formă: Daniel Craig îndură temperaturi polare pentru a-și mări circulația sângelui și a obține mai multă energie.

Daniel Craig a devenit cea mai puternică imagine a legendarului agent 007, iar un rol important în consacrarea lui ca star de cinema îl joacă felul în care arată. La 44 de ani, actorul are un corp pe care orice femeie îl consideră irezistibil. Secretul trupului său perfect a fost dezvăluit de cotidianul britanic Daily Mail: Craig se supune unor temperaturi extrem de scăzute care stimulează circulația sângelui și îi oferă mai multă energie pentru exercițiile fizice pe care le urmează. Se pare că această terapie poate dubla durata antrenamentului, notează ziarul citat. "Daniel Craig folosește krioterapia ca parte a regimului său de antrenament pentru noul său rol despre James Bond. A urmat această terapie de mai multe ori, dar este foarte secretos când vine aici", a declarat o sursă de la clinica în care starul urmează tratamentul.

La fiecare ședință, actorul intră într-o cameră frigorifică în care temperatura este fixată între -100 și -135 de grade Celsius. Înfășurat în mai multe bandaje care îi protejează gleznele, genunchii și coatele de frig, el trebuie să reziste înăuntru timp de trei minute, timp în care el se mișcă permanent. Jurnalistul Vincent Graff (foto) a testat această terapie la centrul spa Champneys Spa.


Schimbarea drastică de temperatură activează receptorii de frig care comandă sistemului nervos eliberarea endorfinei, un neurostimulator care reduce durerea în corp și acționează ca un antiinflamator. Pătrunderea într-un mediu atât de rece determină pomparea sângelui în organele vitale și limitarea acestuia în zonele afectate de accidentări, de aceea e folosită și de unii sportivi care se pot recupera mai repede în perioadele în care nu se pot antrena, relatează Daily Mail.

Potrivit cotidianului britanic, atleta Jessica Ennis, specialistă în heptatlon, ar fi urmat această terapie pentru a se reface după o accidentare la gleznă. "Mulți atleți urmează această terapie. Îi face să se simtă energizați și le oferă o mai bună circulație a sângelui, astfel că le e mai ușor să exerseze. Schimbarea drastică de temperatură pompează sângele în organism și eliberează mai multă endorfină, astfel că ei simt că au mai multă energie și mai mult oxigen, ceea ce îi face mai proaspeți și le permite să se antreneze mai ușor", explică Renata Zejer, terapeut la clinica Champneys Tring Health. "Ei pot dubla efortul pe care îl făceau înainte", adaugă ea.

Potrivit jurnaliștilor britanici, Daniel Craig aplică și alte tehnici de antrenament pentru a se menține în formă. Antrenorul său personal, Simon Waterson, cel care i-a antrenat și pe fostul James Bond - Pierce Brosnan - dar și pe Denise Richards și Halle Berry, l-a ajutat pe Daniel Craig să se pregătească pentru noul său rol de agent secret. Actorul a făcut numeroase ședințe de antrenament de forță, astfel că în următoarele misiuni agentul 007 va fi la fel de arătos. La 44 de ani, Daniel Craig nu va ceda prea curând rolul lui Bond. James Bond.

10 Mai 2012
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • coco pe 11 Mai 2012, 16:43
    cristi cristi

    @Cristian esti varza, tu crezi ca o sa agati pe cineva in modul asta patetic? ca sa agati, nu trebuie sa zici ca esti singur.

    2
    2

  • Cristian pe 10 Mai 2012, 15:04
    Merit sa cunosc pe cineva

    Buna ma cheama Cristian si am 27 de ani sunt din Bucuresti si vreau sa cred ca pe undeva exista si pentru mine aceea fata potrivita,daca crezi ca merit 5 minute din timpul tau ia id meu bond_aikon007 si intra sa stam de vorba.mersic frumos ptr timpul acord

    3
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod