Russell Crowe, schimbare totală: „Gladiatorul“ e de nerecunoscut

Russell Crowe a devenit de nerecunoscut pentru un nou rol


Actorul australian s--a remarcat în ultimele luni prin metamorfoza sa care se adaptează la rolurile pe care le interpretează. În august, el a filmat în Victoria, Australia, pentru "True History", în care va juca rolul tâlharului Harry Power.

Filmul prezintă povestea bandei Kelly. Actorul britanic George MacKay joacă rolul principal al lui Ned Kelly, iar Russell îl interpretează pe mentorul acestuia, Harry Power. Este pentru a doua oară când un britanic îl întruchipează pe celebrul bandit australian, după ce în 1970 solistul trupei Rolling Stones, Mick Jagger, l-a portretizat pe Kelly.

În octombrie, starul hollywoodian a negat că ar avea o relaţie cu asistenta lui, după ce au fost văzuţi împreună în Los Cabos, Mexic, precizând că s-au aflat acolo în scopuri profesionale.

Russell Crowe şi Danielle Spencer s-au despărţit în 2012, dar au divorţat oficial abia în decembrie 2017.

Cei doi au doi copii împreună, Charles, născut în decembrie 2003, şi Tennyson, născut în iulie 2006.

Russell Crowe, care s-a născut în Noua Zeelandă, dar a crescut în Australia, a câştigat, în 2001, premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal, pentru prestaţia din "Gladiatorul", primind alte două nominalizări la premiile Academiei americane pentru rolurile din "Scandal în industria tutunului/ The Insider" (1999) şi "O minte sclipitoare/ A Beautiful Mind" (2001), notează Mediafax.



Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod