Prințesa modestă: Kate Middleton a purtat ținuta de la o vizită din 2017

Ducesa de Cambridge a purtat aceeași rochie în timpul vizitei de anul trecut din Germania și la evenimentul de marți


În medie, una din patru persoane are probleme de ordin mental la un moment dat în viață. Afecțiunile psihice sunt una din cauzele pierderilor de ordin economic, cu un cost estimat la nivelul comunității globale de aproape 2.500 de miliarde de dolari an, notează Daily Mail.

Apariția ducesei survine la scurt timp după ce a fost criticată surprinzător de actriţa britanică Keira Knightley pentru că promovează o falsă imagine, strălucitoare şi veselă, despre actul naşterii.

Vedeta a povestit despre momentul naşterii fiicei sale, Edie, într-un text intitulat "Sexul slab", apărut în colecţia Feminists Don't Wear Pink (And Other Lies) (Feministele nu poartă roz şi alte minciuni). Fiica actriţei s-a născut în aceeaşi perioadă în care ducesa Catherine a adus-o pe lume pe fiica sa, prinţesa Charlotte.

Actrița consideră că actul naşterii nu este un moment de plăcere, aşa cum pot sugera imaginile cu ducesa Catherine la ieşirea din maternitate.
"Vedem la televizor. O vedem pe Kate părăsind maternitatea la şapte ore după naştere, cu chipul machiat, pe tocuri înalte. Chipul pe care vrea să îl vadă toată lumea (...) Ascundeţi. Ascundeţi-vă durerea, corpurile care se deschid, sânii care curg, hormonii care se dezlănţuie. Abordaţi un aer drăguţ. Stilat. Nu îţi face publică lupta, Kate. Şapte ore în care te-ai luptat cu viaţa", a scris actriţa.

Ducesa Catherine de Cambridge a arătat impecabil la ieşirea din maternitate după toate cele trei naşteri ale sale, ceea ce a stârnit controverse; unii au laudat-o pentru capacitatea sa de a se reface rapid, alţii au criticat-o pentru că a stabilit nişte standarde nerealiste pentru proaspetele mame, notează Mediafax.

Keira Knightley a dezvăluit recent că a fost diagnosticată cu sindrom de stres posttraumatic pentru că nu a reuşit să facă faţă succesului la o vârstă foarte fragedă.
Vedeta a mărturisit că a făcut terapie pentru a putea să treacă peste depresia de care suferea.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Octombrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod