Pippa Middleton şi-a prezentat logodnicul: Cine e bărbatul cu care se mărită

Biserica St Mark din Sandringham, unde pe 20 mai se vor căsători Pippa Middleton şi James Matthews


Pippa Middleton şi James Matthews au avut o relaţie în 2012, dar s-au despărţit, apoi ea a fost fotografiată în compania jucătorului britanic de cricket Alex Loudon.

În 2015, sora ducesei de Cambridge a rupt relaţia cu bancherul elvețian Nico Jackson, cu care era împreună de trei ani. Despărțirea lor "s-a datorat în mare parte chestiunilor geografice", a declarat o sursă pentru revista US Weekly.

"Se vedeau destul de rar după ce Nico Jackson s-a mutat în Elveția, iar acest lucru a cauzat multă tensiune în relația lor. Ei încă se iubesc și se respectă", a adăugat sursa citată.

Pippa Middleton a invitat-o la nunta sa pe Meghan Markle, la nunta sa de luna viitoare, însă invitaţia vine cu o serie de reguli stricte. Markle, în vârstă de 35 de ani, nu va fi prezentă la ceremonia religioasă, dar ea va sta la braţul prinţului Harry la petrecerea de nuntă care va avea loc seara, în aceeaşi zi.
Potrivit unei surse citată de revista People, protocolul interzice cuplurilor necăsătorite şi nelogodite să participe la eveniment, însă aceştia vor participa la petrecerea luxoasă de după cununie, care va fi mai puţin formală.

Faptul că Meghan a fost inclusă pe lista invitaţilor - confirmă că relaţia dintre Prinţul Harry şi actriţa americană este din ce în ce mai serioasă.


Foto: Daily Mail, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod