Cea mai tare călătorie de care poţi avea parte: Două luni în Islanda, cu 7 euro pe zi

Un bulgar a ajuns în Islanda după ce a făcut autostopul prin Europa. Acolo a dormit sub cerul liber şi a fotografiat peisajele incredibile.
Cu doi ani în urmă, în luna august, ​Simeon Patarozliev îşi lăsa locuinţa din Sofia şi pornea la drum spre Islanda. Dar în loc să ia avionul pentru o călătorie de câteva ore, el a decis să ia autobuzul 54 care l-a dus până la centura capitalei bulgare, iar acolo a ieşit la ocazie. Aşa a cutreierat prin Europa, făcând autostopul şi dormind pe unde apuca, dornic să facă acest drum pas cu pas şi să cunoască locuri şi oameni noi. Abia când a ajuns în Anglia a luat avionul spre destinaţia de vis.


A stat două luni în Islanda, singur, admirând peisajele fabuloase şi minunându-se de ceea ce vedea, fixându-şi mici obiective şi bucurându-se ca un copil când le îndeplinea. În total, a parcurs peste 9.700 de kilometri, a dormit aproape în fiecare noapte în cort sau sub cerul liber, cheltuind cel mult 7 dolari pe zi şi a fotografiat cele mai frumoase peisaje pe care le-a văzut în viaţa lui.

Simeon a publicat imaginile superbe pe Bored Panda şi tot acolo a povestit cum a călătorit două luni în Islanda cu un buget de numai 400 de euro.
Trăgând linie, el spune că a meritat tot efortul, iar insula nordică nu i-a înşelat aşteptările. Iată de ce!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod