Natura - noua gamă de cosmentice de la Collistar

Collistar întampină anul 2017 cu o lansare ce explorează lumea naturală și revoluționează conceptul de produse cosmetice "home-made". Collistar Research a creat o linie cosmetica inovatoare, o dovadă suplimentară a vitalitătații extraordinare a laboratoarelor acestei companii de cosmetice italiene, care a transmis abordarea sensibilă și inovatoare a frumuseții în întreaga lume.

Este un punct de sosire precum și un punct de plecare, dar și un mijloc de a cerceta o zonă care este din ce
în ce mai populară: cea a cosmeticelor naturale, dar dintr-un unghi total diferit, cum îi stă bine unei companii vizionare, care a interpretat întotdeauna tendințele într-un mod propriu, unic și neconvențional.

In spatele lansarii Collistar Natura se află un program de ingrijire a pielii, care este ideal pentru toate vârstele și pentru toate tipurile de ten, constând în patru caracteristici diferite ale tenului, realizate în proporție de  95%  din ingrediente naturale.

In cazul în care acestea sunt utilizate în formule cosmetice, high-tech, care nu contin silicon, uleiuri minerale și derivate, SLES sau SLS și sunt testate, ele furnizează energia necesară pentru a regenera si fortifica pielea și pentru a calma iritația și roșeața.

Linia Natura este parte a proiectului Ti Amo Italia, care aduce laolaltă comorile naturale ale Italiei pentru a sublinia importanța lor. Prestigioasa Universitate din Siena acordă asistență de neprețuit companiei, care, în acest caz particular este implicată activ în faza de proiectare și de cercetare a proprietăților steviei, ingredientul regasit in cele patru produse din gama Natura. Ingredientele active: Stevia, Fruct Lychee, Papaya, Avocado, Quinoa.

Datorită cercetărilor efectuate în colaborare cu universitatea din Siena, Collistar a fost în măsură să utilizeze și să exploateze intregul potențial al steviei, o planta salbatică, cu o aromă dulce, ce conține glucozide și flavonoide, fiind utilizata pe scară largă ca un îndulcitor natural.

Stevia - hidratantă, calmantă și foarte în vogă în acest moment - stimulează funcția specială a fiecărui produs pe care Collistar l-a asociat cu: lychee pentru Apa Micelara Bifazică; papaya, în Infusion cream si avocado, în Precious Essence-Oil.

Al patrulea "ingredient" este Quinoa ce  fost adăugat în formula unui produs neimaîntalnit pe piața produselor cosmetice – Transforming Essential Cream ce permite cosmeticelor mutarea într-un nou sector – cel al produselor “home made”.

Noua colectie de ingrijire Collistar Natura este compusa din: Transforming Essential Cream - o cremă atât de simplă, ce poate fi personalizată cu alte ingrediente naturale, în funcție de rezultatele dorite. Textura netedă și bogată se datorează conținutului ridicat de unt de plante pe care îl conține, are este combinat cu stevia și cu un extract obținut din semințele de Quinoa. Este perfect ca un tratament de zi cu zi pentru a menține tănăr tenul pentru o lungă perioadă de timp și hidratează, netezește și îl protejează de acțiunea radicalilor liberi; Apa micelara bifazica - Îndepartează delicat urmele de make-up de pe față, ochi și buze. Are proprietățile de curatare ale apei micelare, eliminând toate urmele de machiaj, inclusiv cel rezistent la apă, la care se adaugă senzualitatea învaluitoare a unui ulei hidratant.
Aceasta conține un revitalizant și prețios extract de lychee cu acțiune împotriva radicalilor liberi care, atunci când este combinat cu Stevia, protejează împotriva stresului oxidativ și îmbatrânirii cauzate de soare, menținând pielea sănătoasă și strălucitoare; Extraordinary Infusion Cream - o cremă concentrată cu acțiune 24H, cu ingrediente active revitalizante și hrănitoare și o textură ușoară, cremoasă, care netezește instantaneu și revitalizează pielea de-a lungul timpului. Crema este un “cufar” extraordinar de minerale, vitamine, proteine și acizi grași esențiali și este combinată cu ulei de argan, babassu, cacao si unt de shea, dar si cu extract de Stevie, pentru a ajuta pielea să-și recapete dinamismul celular optim și un echilibru hidrolipidic perfect; Precious Essence-Oil - Stevia – încă o dată – de data aceasta asociată cu uleiul de avocado - plin de fitosteroli și acizi esențiali și vitamine, dar și cu alte uleiuri vegetale pentru piele: argan, limba mielului, tărâțe de orez și migdale dulci.
Rezultatul final? O piele foarte placută la atingere. Acesta are un efect de regenerare devenit tot mai evident
odată cu trecerea timpului: pielea devine mai compactă, ridurile și semnele de deshidratare încep să dispară, iar fața este luminoasă și perfectă.

Noua colectie de ingrijire Collistar Natura este disponibila in Sephora si Douglas incepand din luna martie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod