Pippa Middleton şi-a prezentat logodnicul: Cine e bărbatul cu care se mărită

Sora ducesei de Cambridge şi logodnicul ei au apărut pentru prima oară împreună în mod oficial. Cei doi se vor căsători peste două săptămâni.

Mai e puţin până la nuntă, iar Pippa Middleton (33 de ani) şi James Matthews (41 de ani) au decis să-şi facă prima apariţie oficială împreună, după o lungă perioadă în care au evitat atenţia presei. Cei doi au participat joi seară la un eveniment monden, ParaShow Ball, desfăşurat la Hurlingham Gardens, în Fulham, sud-vestul Londrei.

Pippa şi James au fost văzuţi şi anul trecut, la turneul de tenis de la Wimbeldon, precum şi la slujba de Crăciun de la biserica din Sandringham, dar aceasta a fost prima ocazie în care ei au apărut în public ca un cuplu, notează Daily Mail.

Îmbrăcată într-o rochie albastră fără mâneci, cu motiv floral şi cu tivuri de floricele din cristale la gât şi la buzunare, care îi lăsa braţele atletice la vedere, sora ducesei de Cambridge şi-a asortat ţinuta cu sandalele de aceeaşi culoare.

James purta pantaloni şi un smoking gri petrol, cu cămaşă albă şi papion negru.

Pe 20 mai, Pippa şi James se vor căsători la biserica St Mark din Englefield, iar nepoţii din partea surorii sale, prinţii George şi Charlotte, vor fi cavaler şi domnişoară de onoare. Pe lângă Kate Middleton, prinţul William şi fratele acestuia, prinţul Harry, la nunta de peste două săptămâni sunt aşteptaţi numeroşi invitaţi. Numărul acestora depăşeşte însă capacitatea aşezământului religios în care va avea loc cununia, astfel că 30 dintre invitaţi vor lua loc în sacristie, unde va fi instalat un ecran şi un sistem audio, pe care vor putea vedea slujba.


Conform cotidianului citat, Pippa a preluat câteva idei de la nunta din 2011 a surorii sale, Kate Middleton, când aproape că a furat tot spectacolul cu rochia sa care îi sublinia perfect silueta.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod