O familie tradiţională: Alec şi Hilaria Baldwin, cel mai haios cuplu de la Hollywood

Actorul american şi soţia lui postează pe Instagram cele mai amuzante imagini de familie. Cea mai recentă fotografie i-a făcut pe toţi să zâmbească.

Rar vezi o familie atât de unită, de fericită şi de veselă precum familia Baldwin! Mereu veseli, puşi pe joacă, copilăroşi şi frumoşi, cei doi soţi au o energie necontenită şi molipsitoare. Diferenţa de vârstă dintre ei nu se simte, iar Alec (59 de ani) şi Hilaria (33 de ani) formează unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood.

Spre deosebire de alte staruri care nu agreează expunerea publică a vieţii private, soţii Baldwin se bucură nestingheriţi de popularitatea pe care şi-au dobândit-o pe reţelele de socializare, unde îşi încântă admiratorii cu fotografii inedite ce surprind momente interesante din casa lor.

Şi de fiecare dată acestea sunt amuzante.

Cu trei copii în casă şi încă unul pe drum, Alec şi Hilaria se distrează pe cinste şi reuşesc să se bucure de un echilibru de invidiat între carierele solicitante şi familie. Stresul nu apare în preajma lor, poate doar atunci când actorul mimează exasperarea în imaginile în care soţia sa exersează nelipsitele-i poziţii de yoga.

Cea mai recentă secvenţă pe care cei doi au împărtăşit-o pe Instagram surprinde un moment care stârneşte zâmbete: aflaţi în vacanţă, ei încearcă să-şi ţină sub control fetiţa, Carmen (patru ani) şi băieţii Rafael (doi ani) şi Leonardo (13 luni).
Mezinul nu a fost prea încântat de întâlnirea cu personajul bărbos îmbrăcat în roşu şi a izbucnit în plâns. "Ăştia suntem", este mesajul care însoţeşte imaginea publicată de Hilaria.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Decembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod