O familie tradiţională: Alec şi Hilaria Baldwin, cel mai haios cuplu de la Hollywood

Familia Baldwin, la întâlnirea cu Moş Crăciun. Mezinul Leonardo nu a fost încântat de acest moment


Vedeta a remarcat reacţiile diferite ale copiilor ei la întâlnirea cu Moş Crăciun: "Rafa îl urăşte pe Moş Crăciun: ar vrea un covor magic. Leo e la modul: bine... dacă e mâncare aici". Hilaria "l-a înţepat" puţin şi pe soţul său: "Alec, eterna vedetă fotogenică".

Apoi a povestit ce s-a întâmplat când a încercat să facă ordine: "Şi eu: Încercând să evit traumatizarea copiii şi să fac poza obligatorie cu Moşul...

în timp ce ratez orice încercare de a face o poză decentă (...)."

Liniştea este singurul lucru care lipseşte în casa Baldwin şi va lipsi multă vreme, întrucât cei doi părinţi aşteaptă acum al patrulea copil. "«Baldwinitos» ai noştri vor primi un nou membru al echipei în primăvară. O să le fac un tort special ca să le spun dacă vor avea un frate sau o soră. Voi anunţa mâine. Suntem tare emoţionaţi!", a scris Hilaria Baldwin pe Instagram când a dat vestea că e din nou însărcinată.

Alec Baldwin s-a căsătorit cu Hilaria Thomas, instructor de yoga, care este cu 26 de ani mai tânără, în iulie 2012, în cadrul unei ceremonii desfășurate la New York.
Actorul mai are o fiică, Ireland, în vârstă de 22 de ani, dintr-o căsnicie anterioară, cu actriţa Kim Basinger, cu care a fost căsătorit în perioada 1993 - 2002.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Decembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod