Mărturia fostei confidente a Prințesei Diana: Meghan Markle l-a schimbat pe Harry și îl amăgește

În ciuda divergențelor din ultima vreme, ducii de Cambridge și cei de Sussex au respectat tradiția și au petrecut împreună Crăciunul


Zvonurile unei neînțelegeri între cele două ducese au fost alimentate de anunțul că Meghan Markle și Prințul Harry se vor muta din Palatul Kensington, unde au fost vecini cu William și Kate. Meghan și Harry vor locui la Frogmore Cottage, locuință care se află în prezent în renovări intense pentru a fi gata până la nașterea primului copil al cuplului, prevăzută pentru această primăvară.

Decizia Prințului Harry de a se muta din Palatul Kensington, unde locuia alături de fratele său mai mare, a alimentat zvonurile despre relația dintre cei doi și soțiile lor.

Potrivit unei surse, Harry, în vârstă de 34 de ani, s-a supărat fiindcă William (36 de ani) nu a depus suficient efort pentru a o ajuta pe Meghan să se simtă binevenită în familia regală.

Disputa dintre cei doi frați s-a atenuat abia când tatăl lor, Prințul Charles, a intervenit, iar William și Kate i-au invitat în 2017 pe Harry și Meghan să petreacă Crăciunul cu ei la casa lor din Norfolk. Dar tot n-a fost suficient ca distanța dintre Harry și William să se micșoreze: relația dintre ducii de Cambridge și ducii de Sussex s-a răcit tot mai mult până când cei din urmă au preferat să se mute din Palatul Kensington în conacul Frogmore.

O sursă a declarat pentru Vanity Fair că orice dispută ar exista, aceasta este între cei doi frați: "Harry a considerat că William nu i-a întins covorul roșu lui Meghan și i-a reproșat asta fratelui său.
S-au certat un pic și s-au calmat doar când Charles a intervenit, cerându-i lui William să lase de la el. Asta a fost când ducii de Cambridge i-au invitat pe cei de Sussex să petreacă Crăciunul cu ei"
, a povestit persoana menționată.

Altcineva a declarat că diferența dintre cele două cumnate are, de asemenea, un rol însemnat în răcirea relației lor: "Kate și Meghan sunt oameni diferiți și nu au prea multe în comun, dar fac eforturi de a merge mai departe."

Surse bine plasate în anturajul casei regale au spus pentru Daily Mail că nu există nicio ruptură între cele două cupluri, dar au confirmat că ducesele nu sunt apropiate și că au existat tensiuni "de culise".

Meghan Markle și-a declarat susținerea pentru feminism, politică și drepturile omului și nu a evitat să-și manifeste regretul pentru pasiunea casei regale pentru vânătoare, ea fiind o iubitoare a animalelor.


În urmă cu câteva săptămâni, unele surse au declarat că Meghan (37 de ani) este nemulțumită că nu-și poate spune opiniile. O sursă a spus pentru Us Weekly că ducesei i se pare "frustrant și stresant" că nu-și poate spune părerea, iar viața la curtea regală i se pare "degradantă".

În cadrul procesului ei de transformare din actriță în ducesă, Meghan Markle a acceptat să respecte protocolul casei regale britanice și și-a închis conturile de pe rețelele de socializare, dar acum resimte acut faptul că nu mai are o voce publică. "Meghan s-a bazat întotdeauna pe propria ei voce pentru a-i apăra pe ceilalți și pentru a se apăra. Așadar, faptul că nu poate face nicio declarație e un sentiment foarte neplăcut.
Ea a fost întotdeauna independentă, iar acum acest lucru îi este luat. A putut întotdeauna să reducă la tăcere zvonurile răutăcioase de pe rețelele de socializare, iar acum nu poate face asta"
, a spus o sursă citată de Cosmopolitan.



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod