Mariah Carey s-a săturat de glumele pe seama ei: Vedeta s-a operat ca să slăbească

Mariah Carey, înainte de a face operaţia de micşorare a stomacului. Acum rezultatele încep să se vadă, scrie Page Six


În august, artista a fost acuzată că exagerează cu modificarea pozelor sale în Photoshop. Nu este prima oară când solista este acuzată că îşi modifică fotografiile - în 2015, pe coperta albumului ei "#1 to Infinity" era o imagine în care ea avea o siluetă zveltă, iar fanii au susţinut că poza era modificată. Ulterior, alte poze pe care solista le-a publicat pe Instagram au provocat reacţii asemănătoare.

Mariah Carey, în vârstă de aproximativ 47 de ani, dar a cărei dată de naștere oficială face obiectul multor speculații, este una dintre artistele care au obținut cele mai mari succese în industria muzicală în ultimele decenii.

Vedeta pop a câștigat cinci premii Grammy, iar albumele sale s-au vândut în peste 200 de milioane de copii pe plan mondial.

Cântăreaţa s-a despărțit în 2016 de miliardarul australian James Packer. Cei doi s-au certat în septembrie, în urma unei dispute petrecută în timpul vacanţei din Greciam şi de atunci nu au vorbit în presă despre motivul rupturii. În octombrie anul trecut, ei au anulat nunta pe care o pregăteau, se pare din cauza unor neînţelegeri asupra contractului prenupţial.

Ar fi fost al treilea mariaj pentru Mariah - aceasta fiind căsătorită în trecut cu mogulul industriei muzicale Tommy Mottola, şi are doi gemeni,  Moroccan şi Monroe, alături de cel de-al doilea său soţ, Nick Cannon.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 Noiembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod