Sia a postat o imagine în care apare dezbrăcată: De ce a luat vedeta această decizie

Cântăreaţa în vârstă de 41 de ani a luat luni o decizie neaşteptată. Ea a postat pe Instagram o imagine în care apare dezbrăcată.

Rareori Sia îşi arată chipul. Dar să-şi arate tot corpul, fără nicio reţinere, chiar este ceva ieşit din comun. Vedeta a decis să posteze pe Instagram o fotografie nud după ce a aflat că mai multe imagini în care ea apare dezbrăcată au fost scoase la vânzare pe internet.

Sia a pus o imagine blurată, în care e surprinsă dezbrăcată, din spate, şi a scris un mesaj în care explică situaţia: "Se pare că cineva încearcă să le vândă fanilor imagini cu mine dezbrăcată. Păstraţi-vă banii, aveţi aici pe gratis", a scris ea.

"Everyday is Christmas!/În fiecare zi e Crăciunul!", a adăugat vedeta, făcând trimitere la titlul albumului pe care îl va lansa în curând.

Originară din Adelaide, Australia, Sia a folosit postarea cu imaginea nud, care a strâns peste 55.000 de like-uri într-o singură zi, pentru a-şi promova următorul material muzical.

Sia, care a contribuit la hiturile altor vedete, printre care Rihanna, Katy Perry şi Beyonce, se pregăteşte pentru un nou record în această vacanţă de iarnă, cu un album care conţine 10 piese cu tematică de Crăciun, precum "Santa's Coming for Us", "Candy Cane Lane" şi "Underneath the Christmas Lights".

Albumul "Everyday is Christmas" va fi lansat pe 17 noiembrie, anunţă Daily Mail.

Sia a fost întotdeauna una dintre cele mai retrase vedete, în cele mai multe apariţii publice ea preferând să-şi ascundă chipul cu pălării, văluri şi alte accesorii care îi sporeau misterul.

Greg Kurstin, un producător muzical care a lucrat cu artista, a explicat că acesta este modul ei de a-şi ţine sub control faima de care se bucură la nivel mondial. "Nu-i uşor să fii în centrul atenţiei, iar ea a ales să se ascundă pentru a-şi proteja sănătatea şi pentru a face ce este mai bine pentru ea", a spus acesta pentru People, în 2015.
"Există o latură negativă când eşti artist, iar ea îşi doreşte să aibă mai mult control asupra vieţii sale"
, a adăugat Kurstin.

"În niciun caz nu e o fiţă a unui trăsnit. Este foarte deşteaptă şi ştie exact ceea ce face"
, a declarat directorul de imagine Daniel Askill pentru aceeaşi publicaţie.

Pe numele ei complet Kate Isobelle Furler, Sia este o voce puternică, o cântăreaţă şi compozitoare excentrică şi o producătoare influentă. A cunoscut succesul la nivel mondial printr-o serie de şapte albume de studio şi cinci albume live, care au fost apreciate inclusiv de criticii muzicali, notează Mediafax.

Pe lângă nominalizările la Grammy, artista are în palmares numeroase alte premii internaţionale.

Sia a concertat în Piaţa Constituţiei din Bucureşti pe 17 august 2016.


Foto: Hepta

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
7 Noiembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod