Tipuri de ochi

Alege un ochi şi vezi ce dezvăluie subconştientul despre tine

Ochii sunt oglinda sufletului. Datorită lor putem vedea realitatea. Oamenii privesc către acelaşi lucru, dar îl interpretează diferit, cu toţii suntem creatorii realităţii noastre, prin urmare vedem lucrurile în moduri diferite.
În psihologie, subconştientul este partea conştiinţei care nu se regăseşte în conştientizarea focală. Cuvântul "subconștient" vine din francezul "subconscient", creat de psihologul Pierre Janet, care a susținut că sub straturile funcțiilor gândirii critice ale minții conștiente există o conștiință puternică pe care o numește mintea subconștientă.

Funcţia subconştientului este de a stoca şi prelua date. Rolul lui este de a se asigura că răspunzi exact aşa cum eşti programat. Mintea ta subconştientă este ca o bancă imensă de memorie, capacitatea sa fiind practic nelimitată. Stochează permanent tot ce se întâmplă cu tine. Până când atingi vârsta de 21 de ani, ai stocat deja mai mult de o sută de ori conţinutul întregii Enciclopedii Britanice.

Dacă vrei ca acest test să funcţioneze, trebuie să fii extrem de sincer.
Alege un ochi, sau mai bine, lasă ochiul să te aleagă pe tine!

1. Eşti o persoană plină de pasiune


Simţi că îţi este foame, dar nu mâncarea e soluţia...e ca şi cum sufletului tău îi e foame. Îţi doreşti experienţe noi, trebuie să începi o nouă aventură în viaţa ta, altfel vei începe să te simţi pierdut. Trecutul încă te bântuie şi nu poţi renunţa la el, dar trebuie să îl laşi să plece. Orice s-a întâmplat, trebuie să te străduieşti să îţi hrăneşti spiritul pentru că meriţi asta. Urmează focul şi te vei simţi din nou viu!

2. Eşti o persoană misterioasă


Eşti asemenea unui biblioteci. Nu pentru că ai citit mult, ci pentru că ai o experienţă de viaţă. Încearcă să împărtăşeşti din ceea ce cunoşti oriunde te-ai duce, oamenii doresc să te cunoască. Nu trebuie să stai singur în întuneric, ci să străluceşti ca o stea!

3. Aura ta străluceşte


Vibrezi în mod natural şi nu e nevoie de prea mult efort pentru a străluci. Ai totul în tine din naştere, aşa că lasă-te descoperit de ceilalţi.
Oamenii au nevoie să îi vindeci, ei trebuie să fie ajutaţi şi ridicaţi de la pământ. Ai o putere magică, chiar dacă uneori simţi că o mai pierzi. Aura ta străluceşte, aşa că lasă lumina să se răspândească şi ajută-i pe oameni să se înalţe odată cu tine.

4. Eşti un suflet etern


Tu priveşti lucrurile profund, uneori atât de profund încât pierzi esenţa. Mintea ta sare ca un cangur dintr-un loc în altul. Întotdeauna pare că te gândeşti dacă drumul pe care îl urmezi acum este cel bun pentru tine. Te simţi pierdut de cele mai multe ori şi faci greşeli, însă doar aşa poţi afla ce e bine şi ce e rău. Ai mai multă încredere în tine şi stăpâneşte-ţi mintea. Învaţă să te iubeşti mai mult şi fă-o fără să mai stai pe gânduri!

5. Eşti precum o ghicitoare


Ascunzi prea multe lucruri de oameni. Eşti un semn de întrebare în sine şi acest lucru poate atrage mulţi oameni.
Dar ei se plictisesc repede dacă nu te deschizi. Nu faci asta în mod intenţionat, oamenii răi din trecut te-au făcut să fii aşa. Erai deschis şi extrovertit, dar ai fost greu încercat de viaţă şi nu ai văzut altă cale de ieşire decât să te blochezi.

6. Eşti un suflet bătrân


Ai mai fost pe Pământ, într-un alt corp, de aceea eşti atât de atractiv şi misterios. Acţionezi ca un magnet pentru oameni, nu întotdeauna pentru cei care pe care îi placi, dar toţi sunt atraşi de misterul tău. Nu ai încredere în tine, pentru că nu îţi cunoşti menirea. Este mai uşor pentru tine să obţii ce vrei decât pentru restul oamenilor, dar trebuie să cauţi şi să lupţi.  

7. Eşti o pasăre de noapte


Ştii atât de multe lucruri, dar le ţii ascunse. Joci foarte bine rolul persoanei care supraveghează totul, dar care rar spune lucruri despre ea.
Eşti sincer cu cei din jurul tău, dar nu dezvălui nimic care ar putea să se întoarcă împotriva ta. Joacă-te cu oamenii, aruncă-le mici detalii despre tine şi pune-i pe gânduri, la fel cum pescarul foloseşte viermele ca momeală pentru a prinde peştele. Nu te schimba, oamenii care merită să te cunoască mai bine, vor rezolva ghicitoarea şi vor fi sufletul tău pereche!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod