Michelle Pfeiffer: „Hărţuirea sexuală este sistemică la Hollywood“

Întrebată într-un interviu despre scandalul provocat de acuzaţiile la adresa lui Harvey Weinstein, actriţa a spus că hărţuirea sexuală este un mod de lucru la Hollywood.
Spre deosebire de Uma Thurman, care a preferat să nu se pronunţe pe tema agresiunilor sexuale de care este acuzat Harvey Weinstein, Michelle Pfeiffer a vorbit despre acest subiect. Într-un interviu pentru BBC, în care şi-a promovat noul film, "Murder On The Orient Express/Crima din Orient Express", actriţa în vârstă de 59 de ani a spus că nu a lucrat cu Weinstein, dar are anumite experienţe despre care poate spune câte ceva, relatează The Cut.

"Am avut unele experienţe şi trebuie s-o spun, de vreme ce toate astea au ieşit acum la iveală, că nu există femeie cu care să fi vorbit şi care să nu fi trecut prin aşa ceva.
Asta arată cât de sistemică este această problemă"
, a declarat ea. "Ştiu că am avut discuţii cu femei cu care mă ştiu de o viaţă şi n-am discutat niciodată despre asta, iar acum iese totul la iveală", a continuat vedeta.

Michelle Pfeiffer a mai spus că aceste dezvăluiri îi vor forţa pe bărbaţii de la Hollywood să se gândească mai mult la comportamentul lor: "Cred că toţi bărbaţii se gândesc la asta. E mult de gândit şi pentru bărbaţi şi pentru femei."

Scandalul „Weinstein” a început pe 5 octombrie, după ce The New York Times şi The New Yorker au publicat articole în care mai multe femei îl acuzau de hărţuire sexuală pe producătorul de film Harvey Weinstein.
Între acestea se numărau Ashley Judd, Gwyneth Paltrow şi Angelina Jolie, Cara Delevingne, fotomodele şi angajate ale lui Harvey Weinstein. În plus, alte femei, între care se numără Rose McGowan, îl acuză de viol.

Weinstein, în vârstă de 65 de ani, susţine că orice relaţie sexuală a fost consimţită. Producătorul a fost concediat din The Weinstein Co., după ce anunţase că se retrage pentru o perioadă nedeterminată de la cârma firmei pe care a înfiinţat-o împreună cu fratele său, Bob.

Mai multe celebrităţi, printre care Meryl Streep, Judi Dench, Bob Iger, George Clooney, Jennifer Lawrence, James Gunn, Leonardo DiCaprio, Brie Larson, Megan Ellison, Julianne Moore, Seth Rogen, Kevin Smith, Lena Dunham, Judd Apatow, John Oliver, Patricia Arquette şi Mark Ruffalo, au condamnat comportamentul lui Weinstein faţă de femei.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
7 Noiembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod