Mai greu ca-n tenis: Serena Williams se teme că nu e o mamă bună

Viața de mămică este grea pentru Serena Williams. Sportiva e mai sigură pe ea pe terenul de tenis


În februarie, sportiva a povestit într-un articol pentru CNN, despre problemele medicale survenite după naștere care au fost pe punctul de a-i pune viața în pericol. "Aproape că am murit după ce am născut-o pe Olympia", a dezvăluit vedeta în vârstă de 36 de ani în deschiderea materialului.

Williams a povestit că a stat la pat încă şase săptămâni după ce a născut prin cezariană, din cauza mai multor complicaţii, printre care şi o embolie pulmonară care a determinat mai multe operaţii. "Sunt atât de recunoscătoare că am avut acces la o echipă incredibilă de medici şi asistente dintr-un spital cu echipamente de ultimă generaţie", a scris ea.

Vedeta a explicat că, din cauza tusei continue, i-a plesnit locul în care a fost cusută după cezariană, iar medicii i-au depistat în abdomen un hematom pe care l-au eliminat în sala de operaţie pentru ca acesta să nu ajungă în plămâni.

Serena a declarat că noul său statut de mamă îi dă o mare motivaţie la revenirea în circuitul WTA.

"Dacă naşterea fiicei mele a schimbat ceva, este faptul că mă simt mai motivată ca niciodată şi este dificil de explicat", a declarat fostul lider mondial într-o conferinţă de presă. "Mă gândeam că aducând pe lume un copil, voi fi mult mai relaxată, dar din contră. Mă antrenez mult mai intens decât înainte de naştere, mai puternic, sunt mai serioasă chiar decât înainte", a adăugat ea. "Aceste schimbări sunt o surpriză pentru mine", a spus ea.

Serena Williams, care a împlinit 37 de ani pe 26 septembrie, a devenit mamă în luna septembrie a anului trecut.
Sportiva cu 23 de titluri de Mare Şlem în palmares a revenit în Top 20 mondial, deşi a jucat doar 24 de meciuri în 7 turnee, însă a pierdut ambele finale de Grand Slam pe care le-a disputat - la Wimbledon şi US Open.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod