3 idei pentru renovarea casei cu puțini bani

Ai planuri de renovare a casei, însă bugetul nu este atât de mare încât să-ți permită să achiziționezi toate obiectele la care ai visat pentru casa ta? Poți da uitării aceste griji, pentru că Leroy Merlin vine în ajutorul tău cu prețuri foarte mici pentru ca tu să îți poți personaliza casa așa cum îți dorești.

1. Baie în tendințe

Renovarea băii poate fi unul dintre cele mai costisitoare proiecte într-o casă. Suntem asaltați în fiecare an de noi tendințe în materie de gresie și faianță, ceea ce face ca alegerea materialelor să fie din ce în ce mai grea. În ultimii ani, mozaicul a câștigat teren când a venit vorba de renovarea bailor, fiind un material maleabil, versatil, rezistent și, nu în ultimul rând, ușor de întreținut.

Cu toate că mulți încă îl consideră un element de lux într-o locuință, mozaicul poate fi achiziționat la prețuri accesibile de la Leroy Merlin, unde vei avea posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de culori. Astfel, dacă îți dorești să aduci în casa ta o ambianță mediteraneană, poți opta pentru un mozaic din nuanțe de albastru. În cazul în care îți dorești ca baia să fie locul în care să te relaxezi în tihnă, îți recomandăm mixul de culori bej. Prețul unui astfel de mozaic începe de la 16,90 lei.



2.  Corpuri de iluminat

Printre cele mai importante elemente în decorațiuni interioare se numără corpurile de iluminat, întrucât acestea ne ajută să avem vizibilitate si creează o atmosferă plăcută în casă.

Acestea trebuie alese în funcție de activitatea pe care o desfășurăm în fiecare încăpere. Spre exemplu, sufrageria este locul unde îți petreci majoritatea timpului, fie că citești, te uiți la televizor sau stai de vorbă cu prietenii. De aceea, este recomandat să alegi atât obiecte de iluminat care să creeze o atmosferă relaxantă, precum veiozele tip lampadar, cât și corpuri care să ofere luminozitate maximă, precum lustrele atârnate de tavan. În această lună, se pot achiziționa de la Leroy Merlin la prețuri pornind de la 29,90 lei pentru lampadare și 69 de lei pentru lustre.


3.  Parchet rezistent

Fiecare tip de pardoseală este diferită în ceea ce privește materialul, culoarea, întreținerea sau designul.

Astfel, în momentul în care ai luat decizia să schimbi parchetul, calitatea acestuia este esențială, întrucât este suspus uzurii și pot interveni probleme precum umflarea, exfolierea sau distanțarea plăcilor. Însă, acest lucru nu înseamnă că un parchet rezistent trebuie să fie și foarte costisitor. Leroy Merlin oferă un raport calitate-preț excelent la parchetul laminat, cu prețuri cuprinse între 15,89 lei/m2 și 68 lei/m2. Acesta este durabil, ușor de întreținut și ideal pentru zonele cu trafic intens precum holul, bucătăria sau sufrageria.

Profită de prețurile mici oferite de Leroy Merlin și începe planurile pentru redecorarea locuinței tale alături de familie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod