Insula idilică pe care Rihanna va lucra la noul album: 15 imagini din refugiul secret în care se va retrage vedeta

Insula pe care a închiriat-o Rihanna este un paradis liniștit, în care vedeta poate lucra în liniște


Potrivit The Mirror, studioul de înregistrări în care va lucra Rihanna are sală de fitness, cinema și piscină, dar și case separate pentru anturajul ei. Cântăreaţa a lăsat să se înţeleagă că va lansa în acest an un material discografic cu influenţe reggae.

Tranzacția survine la scurt timp după ce fanii britanici au aflat uimiți că vedeta trăiește în secret la Londra de un an, notează Daily Mail.

Vedeta a declarat că se bucură de puțin anonimat în capitala Angliei. "Îmi place să mă plimb în jurul blocului. Când ies la plimbare, încerc să rămân incognito", a spus ea pentru The New York Times.

Suma cu care Rihanna a închiriat insula Osea nu este cunoscută, dar este limpede că ea și-ar permite chiar să o cumpere. Artistă, creatoare de produse de machiaj şi de colecţii de lenjerie intimă, dar și prima femeie de culoare care conduce o casă de modă specializată în industria luxului, vedeta a obţinut marţi şi titlul neoficial de cea mai bogată cântăreaţă din lume, cu o avere estimată la 600 de milioane de dolari, a anunţat revista Forbes.

La 31 de ani, Robyn Rihanna Fenty le-a depăşit pe Madonna (570 de milioane de dolari), Celine Dion (450 de milioane de dolari) şi Beyonce (400 de milioane de dolari), al cărei soţ, Jay-Z, a devenit primul rapper miliardar.

Cea mai mare parte din averea Rihannei provine din turneele şi vânzările sale de discuri, precizează Forbes.
Totodată, cântăreața este şi coproprietară a brandului de lenjerie intimă Savage X Fenty.

După debutul fulminant pe scena muzicală internaţională în 2003, cântăreaţa originară din Barbados a transformat succesele de pe calea undelor într-un veritabil aur antreprenorial, lansându-şi propria marcă de produse de machiaj, Fenty Beauty - în colaborare cu grupul francez LVMH -, în septembrie 2017, pe internet şi în magazinele din lanţul Sephora.

Brandul Fenty Beauty, înfiinţat în urmă cu doar 15 luni, a generat deja o cifră de afaceri de 570 de milioane de dolari în 2018.

De asemenea, Rihanna a încheiat un parteneriat cu LVMH pentru a crea o marcă de lux cu sediul la Paris, care va produce articole vestimentare pret-a-porter, pantofi şi accesorii.
Magazinul online al acesteia a fost inaugurat pe 29 mai.



Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod