Frumusețe, eleganță și încredere: Soția lui Will Smith, apariție strălucitoare la 47 de ani

Will Smith are de ce să fie mândru: Jada Pinkett Smith a avut o apariție impresionantă la emisiunea „Jimmy Kimmel Live“.

Cunoscută pentru dedicația cu care își îngrijește frumusețea, Jada Pinkett Smith petrece nenumăratele ore în sala de fitness. Iar rezultatele se văd - la 47 de ani, soția lui Will Smith arată fabulos. Ea și-a pus în valoare frumusețea cu o ținută strălucitoare, foarte inspirată, cu care a impresionant miercuri seară, în emisiunea de televiziune "Jimmy Kimmel Live!".

Jada a venit în studio îmbrăcată în pantaloni largi și drepți din mătase de culoare verde la care a asortat o bluză realizată din inele aurii pe sub care se întrezărea sutienul verde, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

O ținută foarte îndrăzneață, completată cu sandale aurii cu toc înalt, dar care i se potrivea perfect vedetei.

Una dintre cele mai frumoase femei celebre trecute de pragul celor 45 de ani, vedeta din serialul "Gotham" se confruntă de mult timp cu o problemă care îi amenință aspectul superb, dar și încrederea în sine. Ea a dezvăluit în mai anul trecut că a fost pe punctul de a-şi pierde podoaba capilară. "N-am mai vorbit despre asta, nu-i uşor, dar o să deschid subiectul.
Am fost întrebată de multe ori de ce îmi înfăşor părul în turbane. Ei bine, am avut multe probleme cu căderea părului. Şi trebuie să vă spun că a fost înfricoşător când a început. Eram la duş, într-o zi, şi m-am trezit cu un pumn de păr în mâini. A fost ceva gen <<Doamne, o să chelesc?>>"
,, a povestit Jada în seria de emisiuni "Red Table Talk", difuzată pe Facebook.

Soţia lui Will Smith a spus că îşi rade periodic părul şi din acest motiv îşi ţine capul acoperit.
"A fost una dintre situaţiile acelea din viaţa mea în care am început efectiv să tremur de frică. De asta îmi tot tund părul. Am făcut tot felul de teste. Nimeni nu ştie cauza. Toţi spun că e de la stres: <<Ai alopecie>>", a mărturisit ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod