Heidi Klum nu e cel mai bun model: Vedeta, pozată în timp ce fuma pe plajă

de Daniel Dumitrescu, 19 Noiembrie 2017

Heidi şi-a aprins o ţigară într-o pauză de filmări şi a tras cu nesaţ câteva fumuri


După despărţirea de Vito Schnabel, în vârstă de 31 de ani, Heidi Klum este din nou singură. Relaţia sa cu comerciantul de artă a durat trei ani şi s-a încheiat în luna septembrie. "Cred că e important să iau o pauză şi să reflectez", a declarat ea pentru revista People.

Vedeta a rămas însă în termeni foarte buni cu fostul soţ, cântăreţul Seal. Cei doi au fost căsătoriţi din 2005 până în 2014, iar Heidi a spus că este important să păstreze o relaţie bună de dragul copiilor lor.

Membra juriului emisiunii "America's Got Talent" are patru copii cu Seal - Johan (10 ani), Henry (11 ani), Lou (7 ani) şi Leni (13 ani). "Nu-i simplu niciodată când te desparţi de cineva. Cred că a existat un motiv pentru asta şi se întâmplă, dar de atunci suntem mereu alături pentru copiii noştri şi vom fi mereu", a mărturisit ea.

Heidi a mai spus că fiul ei, Henry, seamănă mult cu Seal: "Băieţii mei sunt foarte sexy. Sunt foarte mici şi poate n-ar trebui să spun asta, că sunt sexy. Henry seamănă cu Seal şi cred că el e foarte chipeş. Arată ca tatăl lui - are şi strungăreaţa lui."

Celebră pentru aparițiile în revista Sports Illustrated și pentru casa Victoria's Secret, Heidi Klum este în prezent gazda concursurilor televizate "Project Runway", "Next Topmodel Germany" și "America's Got Talent".

În afara carierei din lumea modei, Heidi Klum a devenit celebră şi pentru participarea la reality show-ul "Project Runaway", în urma căruia a obţinut în perioada mai 2011 - mai 2012 venituri de 20 de milioane de dolari, notează Mediafax.
Ea s-a situat vreme de mai mulţi ani în primele cinci locuri din topul Forbes al celor mai bine plătite manechine din lume. În 2012, editorii revistei nu au mai luat-o în considerare în realizarea topului, pentru că au fost de părere că Heidi Klum a devenit "mai mult o femeie de afaceri şi o celebritate multimedia decât un model".


Foto: Hepta

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod