Halle Berry se ţine bine la 50 de ani: Vedeta a dat pe gât jumătate de pahar cu whiskey!

Actriţa a băut pe nerăsuflate o jumătate de pahar de whiskey, la un eveniment organizat în San Diego, spre uimirea lui Channing Tatum.

Halle Berry i-a lăsat cu gura căscată pe toţi cu gura căscată la festivalul Comic Con de la San Diego. Nu doar că arată extraordinar la 50 de ani, dar ţine şi la băutură mai bine decât unii bărbaţi şi a dovedit-o în faţa tuturor, săptămâna trecută, la festivalul Comic Con.

S-a întâmplat aşa: venită la eveniment pentru a-şi promova ultimul film, "Kingsman: The Golden Circle", împreună cu mai mulţi colegi de distribuţie, vedeta a intrat în jocul partenerului său de la masa unde ţineau o conferinţă de presă, năstruşnicul Channing Tatum.

Acesta a provocat-o să bea o gură de whiskey, numai că în loc să-i pună puţină tărie, actorul în vârstă de 37 de ani i-a turnat din belşug, o jumătate de pahar mare.

Halle Berry s-a uitat puţin şocată la paharul cu pricina, dar n-a dat înapoi: a dat băutura pe gât pe nerăsuflate, în timp ce toţi îi strigau "mai! mai! mai!", apoi s-a strâmbat puţin, ca şi cum s-ar fi cherchelit deja, spre amuzamentul celor prezenţi. A fost un moment neaşteptat, dar foarte distractiv, care a stârnit hohote de râs în toată sala şi a le-a oferit fotoreporterilor ocazia unor cadre amuzante.

La evenimentul de săptămâna trecută găzduit de prezentatorul Jonathan Ross şi la care au fost proiectate câteva imagini din noul film au mai participat Jeff Bridges, Colin Firth, Taron Egerton şi Pedro Pascal.


"Kingsman: The Golden Circle" care va fi lansat pe 22 septembrie în cinematografele din Statele Unite reia povestea din producţia "Kingsman: The Secret Service", lansată în 2014, de data aceasta protagoniştii fiind nevoiţi să se alieze cu o organizaţie de spionaj din Statele Unite pentru a înfrânge un inamic comun.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
24 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod