Prima iubire, la 15 ani: Fiica modelului Cindy Crawford, în braţele unui băiat

Kaia Gerber intră tot mai des în atenţia presei. Ea a fost fotografiată în Malibu, în braţele unui tânăr.

Calcă repede pe urmele mamei sale, dar parcă prea repede: Kaia Gerber, fiica supermodelului Cindy Crawford, şi-a făcut deja un nume în modă, unde a debutat cu succes, demonstrând reale calităţi pentru o carieră solidă în domeniul în care mama ei a devenit celebră.

Pe de altă parte, notorietatea trebuie cultivată continuu, iar această lecţie pare să şi-o fi însuşit bine adolescenta Kaia, care acum iese una-două în presă cu câte o poză ce iscă semne de întrebare.

Este şi cazul imaginilor publicate zilele trecute în presă, în care Kaia apare în braţele unui băiat de vârsta ei, în ipostaze care sugerează că cei doi ar fi într-o relaţie.

Poate că e un pic cam devreme pentru aşa ceva, ţinând cont nu doar de vârstă, ci şi de planurile serioase de viitor pe care părinţii ei şi le-au făcut, poate că este doar o joacă de copii. Sau poate că adolescenta ştie deja ce trebuie să facă pentru a atrage atenţia asupra ei.

Fotografiile publicate şi de cotidianul britanic Daily Mail au fost realizate duminică, în Malibu, California. Îmbrăcată cu un maiou gri imprimat pe piept cu numele trupei rock Oasis, pantaloni scurţi din denim şi încălţată cu ghete negre Doc Martin, Kaia părea copia la indigo a mamei sale, ca şi cum celebrul model s-ar fi teleportat din anii '80 direct în zilele noastre.

Adolescenta s-a distrat foarte bine în compania prietenului ei - cei doi au vorbit şi au râs, iar la un moment dat, Kaia a sărit în braţele acestuia. 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod